Vad är Ersättning Consulting?

Ersättning Consulting är ett yrke inriktad på att hjälpa företag av alla storlekar att utforma och genomföra en fungerande och balanserad kompensationspaket för anställda. Målet för konsulten är att utveckla ett förmånspaket som ligger inom företagets förmåga att behålla och samtidigt ger den högsta kvaliteten av förmåner möjligt, baserat på den aktuella finansiella ställningen för bolaget.

Ersättning paket omfattar mer än bara lön och löner. Poster såsom sjukförsäkring, vinst möjligheter att dela, pension och program pensionen, ackumulering semester och sjukfrånvaro tid och andra förmåner allt ingår i analysen. I de flesta fall kommer en ersättning konsultföretag nära samarbete med både chefer och personal höge representanten att utvärdera alla nuvarande förmåner som erbjuds till anställda, mitten på chefer och chefer och identifiera eventuella ändringar av dessa befintliga former av ersättning som skulle resultera i att behålla dessa förmåner samtidigt möjliggör effektivare användning av företagets resurser.

Det är inte ovanligt för ersättning hört att engagera utforma paket som verkar på flera olika nivåer inom ett företag. Varje timme anställda kan ha rätt till en ersättning paket, medan en löntagare som inte fungerar som en chef kan vara berättigade till ett annat paket. Management och den verkställande makten i bolaget kan också ha ersättning paket som är mer omfattande och varierad än de paket som erbjuds timlön och tjänstemän.

Oavsett komplexiteten i samband med ersättning som erbjuds av företaget, en behörig ersättning konsultföretag kommer alltid försök att skapa paket som är i linje med de finansiella förmåga av företaget och är fortfarande konkurrenskraftig med kompensationsplaner erbjuds av liknande företag i branschen. Detta innebär att hitta den perfekta balansen mellan att hålla ett grepp om kostnader och fördelar att erbjuda som motiverar anställda att prestera bra. Dessutom kräver ansvaret ersättning hört att den övergripande utformningen av ersättningen stödpaket uppdrag och mål för företaget. Att göra gör så det möjligt för företag att växa över tiden utan att vara lamslagen av att utvidga fördelar som det inte rimligen kan stödja.

Det finns ersättning konsultföretag som fokuserar på särskilda branscher. Detta kan vara användbar för att dessa företag är väl medvetna om rådande ekonomiska och andra förhållanden som påverkar ett företags förmåga inom denna industri för att fungera. Övrig ersättning konsulter inte specialiserade inom ett begränsat antal branscher och är beredda att hjälpa alla storlekar företag som sysslade med någon bransch typ. Den potentiella fördelen med att gå med en konsult med en bredare kunskapsbas är att han eller hon kanske känner för paketet strukturer som inte är gemensamma inom denna bransch, men skulle göra det möjligt för bolaget att attrahera medarbetare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.