Vad är Direct Market reklam?

Direkt marknaden reklam, eller DMA, är en strategi som omfattar identifiering och marknadsföring till en målbranschen konsumenter. Det väsentliga Tanken är att se till att all marknadsföring fokusera på köpare som har visat genom sina inköpsvanor att det finns en hög potential för intresse för produkten saluförs. Detta system för handel i kontrast till idén om en massa marknadsföring strategi, som i huvudsak marknadsför produkter eller tjänster till alla konsumenter.

Användningen av direkta marknadsstöd reklam har en rad fördelar. En av de mest omedelbara är att reklamen budgeten är koncentrerad på att nå potentiella kunder som är mycket mer benägna att ta en titt på egenskaper hos nya produkterbjudande. Eftersom DMA är inriktad på konsumenter som kan antas ha ett intresse för produkten, kan marknadsplan använda sig av olika metoder som är mycket mer benägna att faktiskt nå dessa intresserade köpare.

Till exempel kan en direkt marknad reklam plan inriktas på användning av direktreklam bitar om det fastställs att det är troligast att sättet att nå en viss målgrupp. De annonseringsbudget kan ägna lite eller inga resurser till andra former av reklam som fungerar mycket väl för andra produkter, men är mindre sannolikt att nå rätt grupp av konsumenter. Ur detta perspektiv är chanserna till en större avkastning på varje försäljning ökade kraftigt.

Mindre företag upptäcker ofta att en direkt marknad reklam tillvägagångssätt gör det möjligt för dem att åstadkomma mer än att använda en metod massmarknadsföring. Detta gäller särskilt om målgruppen är ett särskilt demografisk av konsumentpopulationen som är något av en minoritet bland de större köparna. Genom att anställa en direkt strategi för marknadstillträde reklam för att nå en specifik nisch marknad finns det en större chans att öka kundbasen och få de mindre företagen en framträdande roll i nischmarknad.

Även buy-side företag som fondbolag kan hitta som utnyttjar direkt marknad reklam kan vara den bästa riktningen för sin marknadsföring. Eftersom företag av denna typ ofta är mer intresserade av förändringar på marknaden än att ta på mycket risk, vilket gör en anslutning med rätt typ av kunder är avgörande för att generera försäljning. Med hjälp av rätt marknadsförings strategi för en kvalificerad utsikter bas har potential att generera fler affärer på kortare tid än massmarknadsföring skulle utföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.