Vad är Corporate presentkorgar?

Corporate presentkorgar innehåller livsmedel och /eller oätliga poster som skickas eller lämnas till ett företag som en del av odla positiva affärsrelationer. Även om de kallas "korgar", kan de komma i burkar eller andra attraktiva behållare. Corporate presentkorgar innehålla olika typer av livsmedel, inklusive choklad, kaffe, kakor, kex, ost, eller andra typer av snacks. Korgar kan innehålla en typ av livsmedel, exempelvis en korg full med bara godis, eller ge en blandning, som en korg med kaffe, chips och choklad. Vissa korgar har icke ätbara föremål, till exempel pennor eller andra användbara saker, medan andra skapas kring ett tema.

Tanken företagens presentkorgar är att ge en gåva till ett företag som alla kan njuta. Vissa människor kommer att skicka en korg till chefen för företaget eller att en avdelningschef, utan att ange att det är avsett för hela företaget eller avdelning. Det är dock förstås att eftersom det är en stor gåva och skickades till företaget, kommer mottagaren passera mat runt eller lämna den på en central plats för andra anställda att dela.

Corporate presentkorgar kan skickas för en mängd olika skäl, bland annat att gratulera ett företag på dess framgång, som en semester gåva, eller helt enkelt som ett sätt att upprätthålla goda relationer med dem, en avsändare kan skicka corporate gift korgar till en kund att de vill imponera på dem eller påminna dem om deras närvaro på något sätt. Vissa människor kommer att lägga sitt företags namn och logotyp på korg eller behållare för att marknadsföra sina företag.

Corporate presentkorgar kan också ges inom , för att öka anställdas moral. De kan användas för att gratulera anställda om att de projekt, födelsedagar, en födelse av ett barn, ett äktenskap eller en befordran.

Det är bättre att undvika att göra gåva korg alltför specifika eller för stiliserade. En professionell, normala utseende är bäst, fylld med mat som olika människor kommer att åtnjuta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.