Vad är Commercial Inredning och Design?

Kommersiella inredningen är processen för att skapa och övervaka uppförande eller renovering av ett kommersiellt utrymme. Att involvera mycket mer än bara dekoration inne i utrymmet, kommer kommersiella design på frågor som val av byggmaterial, utformning och placering av innerväggar, VVS-och kraftsystem, och även samordna kommunikationen med konstruktion yrkesverksamma, ägare, och service tjänsteleverantörer. Denna nivå av inredning krävs att inredningsarkitekten har en gedigen praktiska kunskaper om arkitektur, samt en känsla för att skapa funktionella och attraktiva inställningar i rymden.

inredare som specialiserat sig på kommersiella inredning ofta arbetar med kunder för att utveckla en plan som börjar med de faktiska uppförande eller renovering av byggnaden. Denna första del av processen är ofta som området verifiering . I huvudsak har det här steget att göra med mätningar på arbetsplatsen för att fastställa den exakta mått av den befintliga byggnadens skal eller för att bestämma måtten för den byggnad som kommer att byggas. Samtidigt kommer idéer om tak och alternativ belysning börjar växa fram, liksom idéer om hur man bäst ordna kupéutrymmet för att möta kundens behov.

Dessa data används sedan för att förbereda schema som avspeglar de nuvarande förhållandena för en byggnad. Känd i kommersiella inredning som "som inbyggda" eller "som-är" ritningar har dessa grundläggande planer plottas enligt skala, och kommer att vara ovärderlig för att utveckla idéer för att ordna de stora konstruktioner av utrymmena inuti. På ett sätt att skapa dessa förrätt planer utgör grunden för hela den kommersiella inredningsprojekt.

Med en praktisk kännedom om hur det är nu bildas, är det möjligt att börja planeringen av den framtida tillstånd av utrymmet. Här kommer inredningsarkitekter börja anpassa befintlig planritning till ett nytt system som kan innebära att använda vissa av de befintliga delar, och att avskaffa andra, och lägger till nya detaljer och ny arkitektur. Denna första plats planeringen är ett område där formgivaren måste förstå arkitekttävling för att göra dessa förändringar. Dessutom kommer ett grepp om lokala byggnormer hjälper också påskynda planeringsprocessen.

När det slutliga planerna utarbetas och accepteras kommer många kommersiella inredningen få arbeta hantera de preliminära uppgifter för kunden. Det kan handla få de bygglov, kommunicera med alla nuvarande hyresgäster i byggnaden, och arrangera avtalen med rörmokare, elektriker, och konstruktion proffs. Under hela projektet kommer designern kvar i kommunikation med alla berörda i projektet och se framsteg är konsekvent och eventuella frågor tas upp i tid.

Kommersiella inredning kan användas för att skapa kontorsbyggnader, fabriker, och även komplex lägenhet med lika kompetens. Designers kan skapa en tilltalande sovrum inredning med samma lätthet som att skapa en verkställande Office-paketet. Designers som väljer att arbeta i kommersiella inredning upplever ofta arbetet utmanande men väldigt givande, både när det gäller personlig tillfredsställelse och ekonomisk ersättning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.