I företagsekonomi, Vad är en burn rate?

När du startar ett nytt företag du vanligtvis en viss kontanta medel för att komma igång. Vanligtvis kontanter hjälper barn du över innan ditt företag blir en succé och du börjar att göra en vinst. Många trodde måste tas till hur lång startskivan medel kommer sist, och vad kommer att ske om du får slut på pengar innan du har börjat stödja verksamheten genom att göra tillräckligt med pengar för att göra det.

I vilken takt din start pengar vänjer kallas en förbränningshastighet. I huvudsak förbränningshastigheten är jämförbar med att använda någon typ av bränsle. Hur många kalorier du behöver för att få igenom en dag och hur mycket gas du behöver för att köra någon annanstans, är också bränna priser. De varje göra en uppskattning av hur länge du kan göra något före tankning. Med näringslivet, att uppskatta i vilken takt pengar kommer att förbrukas hjälper dig att avgöra när du behöver börja tjäna pengar, och när du faktiskt kan göra en vinst.

En förbränningshastigheten är en uppskattning som inte tas för dyra problem som kan uppstå på vägen att etablera ett framgångsrikt företag. Vad händer om något du gör blir strandade på grund av problem med maskiner som kräver omfattande och dyra reparationer? Varje månad, de flesta nya företagare måste reestimate sin hastighet av kontanter utarmning för att se om oförutsedda omständigheter har skapat en snabbare förbränningshastigheten av uppstått medel. Prognoser om lönsamheten i ett företag kan också vara av. Om produkten eller tjänsten du erbjuder är inte så populär som du hoppats, så kan du ha en snabbare brinna än väntat. Å andra sidan, ibland en produkt eller tjänst är så omedelbart populär att din bränna är långsammare än väntat, vilket ger dig och alla investerare mycket lycklig.

Behandling av vad det skulle kosta att driva ett framgångsrikt företag är mycket viktigt att investerare och riskkapitalister. De kommer att vilja veta din beräknade budgetar chanser att lyckas och förbränningshastighet. När dessa inte uppdateras ofta, eller i bedömningar av hur snabbt pengar kommer att användas är långt bort, kan det göra investerarna mycket arg. Detta betyder att du måste vara försiktig, gör din forskning och vara så noggrann som du kan i din uppskattningar av budget och utgifter. Om du verkligen av, och ditt företag har inte blivit framgångsrik, kan detta avskräcka andra investerare från att ge dig mer pengar för att hålla verksamheten igång.

Du måste också använda varje månatlig omvärdering av förbränningshastigheten att göra val om hur du fortsätter att driva ditt företag. Du kanske behöver färre anställda bör skära ned på affärsluncher, bör iaktta mer el besparingsåtgärder, eller en mängd andra saker som kan bidra till att minska kostnader. Varje månad bedömning av hur snabbt dina pengar försvinner kan hjälpa vändpunkten om du har förbundit sig att tjäna pengar att spara ändringarna. Som din kassa minskar, speciellt om du har vistats på budget, beräkning av förbränningshastigheten kan du också vet när det är dags att söka andra investerare, särskilt om du projektet lönsamhet inom en snar framtid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.