I Fastigheter, Vad är en Caravan?

fastigheter en karavan hänvisar till en som visar metod att vissa notering agenter kommer att använda när man säljer ett hem. En karavan innebär inbjudande fastighetsmäklare i ett hem, eller oftare en rad bostäder, som anges för försäljning i hopp om att uppnå större synlighet och marknadsföring. Försäljningen teorin bakom en husvagn är att andra aktörer vet vad deras köpare söker eller får veta av en intresserad köpare som annars kanske har missat fastigheten.

En karavan skiljer sig från ett öppet hus och en privat visning. Ett öppet hus är en schemalagd tid och datum när en enda hem är öppet för allmänheten, med eller utan en agent och en privat som visar planeras av en enda köparens agent för den specifika kunden. En karavan dock innebär normalt visar en grupp av hem och är för fastighetsmäklare bara. Målet med ett öppet hus är att ta in så många potentiella köpare som möjligt och framkallar en sammanfattning erbjudandet och därmed kvarstår som det bästa säljande taktik. Dock kan vissa omständigheter motivera att placera ett hem på en husvagn turné.

I vissa speciella marknader, särskilt där husen i närheten av varandra är mycket olika och varierar mycket i pris och stil, kan en husvagn utsätta ett börsnoterat hem till potentiella köpare genom andra medel "feedback. På samma sätt, på marknader där försäljningen är långsamma, ger en karavan lokalanställda med första handen insikt i hemmen som kan intressera framtida köpare.

Ett hem kan placeras på en husvagn turné kort efter införande i flera Listing Service och ofta efter den första öppet hus, särskilt om det misslyckades och lågt. Beslutet att placera ett hem på en husvagn turné görs mellan säljaren och deras ombud. Många agenter skiljer sig åt i sina åsikter om huruvida en husvagn är en framgångsrik marknadsplan. Vissa mäklare anser att ett hem säljer snabbare genom att utsätta den för så många människor som möjligt, även andra ämnen, medan andra tror att en husvagn bara aktualiserar nyfiken och potentiellt konkurrerande agenter och inte potentiella köpare.

Om du säljer ditt hem och din agent föreslår en husvagn, diskutera för-och nackdelar med dem för att avgöra om det är rätt teknik för dig. I de flesta fall rör det sig bara en dag, men i vissa fall en husvagn kan kräva att huset för att vara tillgänglig för flera dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.