Hur väljer jag ett bröllop Florist?

Välja ett bröllop florist är ett viktigt beslut för din bröllopsdag. Blommorna kan hjälpa ange tonen för dagen och kan göra inredningen ser vacker och lyxigt, eller billigt. Efter några enkla tips gör processen enkel.

Innan du bokar ett bröllop florist måste du känna till några viktiga detaljer i din speciella dag. Detta innefattar plats för ceremonin och mottagning, ungefär hur många bord du har, färgerna på tärnornas klänningar och alla andra färger som du även i ditt bröllop. Du inte vill att dina blommor i konflikt med resten av ditt bröllop.

Det är en god idé att boka tid med ett par olika blomsterhandlare, de flesta experter rekommenderar minst tre. Ta bilder från tidningar med dig, att visa florist vad du har i åtanke. Om du vet vilka specifika blommor du letar efter, det är en bra idé. Du bör även ha en ganska klar bild av hur många buketter, boutonnieres, Höjdpunkten, osv, behöver du. När du besöker blomsteraffären, bör de visa bilder och exempel på sitt arbete, och referenser erbjuda om man blir tillfrågad. De bör verka entusiastisk över ditt bröllop och dina idéer och vara villiga att arbeta med er för att vara säker på att du är nöjd.

Ett bröllop florist kommer också att kunna berätta för dig hur realistisk din förväntningar. Till exempel är de blommor du har valt i säsong och enkelt beställas? Köpa blommor som är i säsong och lokalt odlade sparar en hel del pengar. Om du vet att dina blommor kommer att bli svårt att beställa, se till att ge florist ett par månader-det är en bra idé ändå, att vara säker på att du har allt du behöver.

Varje florist du träffa bör ge en offert. Det är en bra idé att gå med en budget i åtanke också, men efter att du se alla citat, kan du börja bestämma vem du vill boka. Du kan även diskutera citat du har fått med andra florister för att se om de kommer att arbeta med er för att matcha priset. Det är också en bra idé att ställa bröllop florist om det blir några extra avgifter. Vissa blomsterhandlare kanske tack på en set-up avgift eller porto tas ut i slutet, och du vill inte bli förvånad om din bröllopsdag.

När du har valt ditt bröllop florist är det dags att reservera dagen och skapa ett kontrakt. Avtalet skall specificera exakt vad du beställer, hela beloppet får du betala, de tjänster som tillhandahålls, t. ex. leverans och sätta upp, och leverans tiden. Vid tidpunkten för undertecknandet kommer bröllopet florist kräver i allmänhet en icke-återbetalningsbar deposition, och kontraktet kommer att ange när balansen måste betalas. Detta är vanligtvis en vecka eller två innan bröllopet, även om varje florist kan variera. Välja en florist på detta sätt kommer att se er bröllopsdag slocknar utan problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.