Hur väljer jag de bästa Bundle?

Sammanhängande paket har länge varit en del av näringslivet. Under senare år har tanken på one-stop shopping också blivit vanligt med olika tekniska tjänster som erbjuds för hemmabruk. Spel, TV, Internet och telefoni är alla paketerade med en gemensam tjänsteleverantör och som erbjuds konsumenter till reducerat pris. Uppgiften för konsumenterna är att hitta den bästa bunt för deras behov.

När du börjar din sökning för bästa paket av tjänster för din situation är det viktigt att definiera vilka typer av tjänster som du skulle vilja se ingår i paketet. Kanske du vill undersöka idén att använda en leverantör för kabel-TV, Internetanslutning, och hemtelefon. Du kanske också vill bunt i din operatören med din webb och kabel-TV-paket. Beslut om vilka tjänster du är villig att köpa från en enda leverantör gör det lättare att identifiera företag som kan möta dina behov.

När du har en uppfattning om vilken typ av paket du vill, börja undersöka enskilda leverantörer. Det finns flera viktiga frågor att beakta när du söker efter bästa bunt möjligt. En har att göra med villkoren i det kontrakt som kommer att finnas mellan dig och leverantören av ditt val. Helst vill att du ska få den bästa räntan för kortast tid möjligt. Titta även närmare på de villkor som styr din rätt att säga upp avtalet i förtid, antingen för dåligt utbyggda tjänster eller av andra skäl. Tanken är att förstå vilken typ av engagemang ni gör, och vara beredda att uppfylla det åtagandet.

Efter att ha identifierat flera som erbjuder vad du vill, ta dig tid att ta reda på hur nöjda kunderna är med dessa erbjudanden. Tillsammans med effektivitet anslutningar, hastighet Internet och pålitlig cell signaler telefonen, vill du också få en uppfattning om vad som händer när något inte fungerar ordentligt. Om du hittar en hel del olösta klagomål från kunder, eller läsa om svårigheter att få support när det behövs, det finns en god chans att du ska förmedla detta företag genom att, även om deras priser är bland de lägsta. Det bästa bunten inte nödvändigtvis ett med den billigaste prislappen, eftersom dålig kundvård kan snabbt leda till ytterligare kostnader för abonnenten.

När du hittar vad du tror är det bästa paketet för dina behov, var inte rädd för att förhandla. Om du kan få ett liknande paket för lite mindre, låt säljaren vet om att andra erbjuder. Antar att det finns liten eller ingen skillnad mellan de två buntar i fråga, det finns en god chans att du kan få en rabatt som uppväger den skillnad, åtminstone för första året av avtalet. Också vara medvetna om alla annonserade specialerbjudanden du ser online eller i tryckta publikationer som skulle tillåta dig att säkra en viss kombinerad tjänst paket för mindre än den räntesats som tillhandahålls av försäljaren. Många företag kommer att respektera dessa priser, även om du inte svara direkt på denna annons.

Oavsett om du vill ha ett PlayStation ® Portable, eller PSP ®, bunt eller en Internet-paket som inkluderar tv och telefon, eller någon annan kombination ni förstår, det finns sätt att hitta de bästa bunt för dina behov. Tänk på priset, men också titta närmare på villkoren i varje förpackning, samt service rekord med nuvarande kunder. Genom att väga alla tre faktorer i ert beslut, dina chanser att välja det bästa paketet kommer att öka avsevärt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.