Hur kan jag få ett jobb på Disneyland?

Så du är redo att bli en gjuten medlem (anställd) på Disneyland. Ditt första stopp med att få ett jobb på Disneyland ska leta efter en. Det första stället att leta är på Disney webbplats för lediga jobb. De post också nya arbetstillfällen ganska regelbundet, så håll ett öga om du hittar ingen aktuell arbeten som kommer att fungera för dig. Du kan ansöka direkt till dessa arbeten genom att klistra in ditt CV och svara på frågor. Du måste vara minst 17, och visa bevis på förmåga att arbeta i USA.

Jobb kommer att variera och en del kräver en högskoleutbildning eller certifiering. Disneyland söker sjuksköterskor för att fylla deras plats akutmottagning om en gäst blir skadade, de med kandidatexamen eller motsvarande erfarenhet från näringslivet för att köra sina butiker, och certifierade cosmetologists som hjälper till att sätta ihop utklädda anställda. Ingenjörer och elektriker behövs ofta och välkomna, liksom underhåll ingenjörer, experter på mänskliga resurser, människor med livsmedelsindustrin erfarenhet och de kvalifikationer som restaurang ledningen. Dessutom har Disneyland stora kontor som är fylld med anställda med sekreterar-och datakunskaper.

Förutom att titta på erfarenheter, ser Disneyland också för en viss typ av person. Man kan inte få ett jobb på Disneyland om man har synliga tatueringar, håret färgat i onaturliga färger eller flera piercingar. Hår måste vara rena snitt, för män, över öronen. Män kan inte ha hål i öronen. För kvinnor måste håret vara stil väl, i en klassisk och enkel klippning. Disneyland inte domare på matcher och ser för enkelhet.

Intervjuer ska skötas för arbetstillfällen rösterna medlem i båda företagens kläder eller ren, noll kläder, som en vit klänning skjorta och svarta byxor, eller en svart kjol för kvinnor. Skor bör vara enkla finskor eller docksiders för män i mer avslappnade kläder. Kvinnor bör inte bära öppnas toed skor, och bör bära nylonstrumpor eller strumpbyxor om de bär kjol.

Alla intervjuer för yrkes-eller affärsverksamhet arbetstillfällen bör definitivt att delta i näringslivet skrud. Kvinnor söker alla Disneyland jobb bör nog ha en liten mängd makeup, men inga överdrivna smink som ögonskugga eller eyeliner. Enkel grund i en ljus kappa, ett svagt tonade läppglans och mascara kan vara det bästa val. Disneyland intervjuare behöver se dig som passar in på en av deras parker och hotell, så intervjun är inte rätt tillfälle att uttrycka din personlighet punk rock. Tänk klädnormer av 1950-talet för unga män och kvinnor, i stället för den mer avslappnad standard idag.

Om du får kallas till en intervju du måste kunna understryka att du kan arbeta under press, är extremt flexibel när det gäller arbetade timmar och har en charmig och översvallande personlighet. Disneyland vill att alla skådespelarna att vara glad och hjälpsam så att gäster till parken har en överväldigande känsla av att vara bra av anställda. Entusiasm, ett trevligt leende och några erfarenheter på området som du söker är nyttiga.

Om du söker en professionell nivå jobb, du måste verkligen räkna med att arbeta när som helst och nästan alla helgdagar. Endast anställda på Disneyland med ett betydande antal arbetstillfällen tjänstgöringstid komma att ta större helger av. Om du inte kan arbeta timmar nöjesparken glatt, då Disneyland inte kommer att överväga dig. Därför bör du verkligen fråga om du vill arbeta ett varierande schema och har ett liv som tillåter en mycket flexibel arbetsschema.

För studenter finns det ett antal Disneyland praktikplatser som kan vara attraktiva. Vissa anställer studenter att arbeta under sommaren i gjuten medlem och service jobb industrin. Andra har en chans att få erfarenhet på ett område som du har intresse. Jobb som ger erfarenhet, eller annan yrkesområde kan ha tung konkurrens. Bra betyg och referenser kan ofta bidra till att säkra dessa positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.