Hur kan jag bli av med telefonförsäljare?

Många tycker telemarketing samtal till hem och mobiltelefoner att vara irriterande. Även om det inte finns någon idealisk metod för att bli av med alla telemarketing samtal, det finns några sätt att göra minska frekvensen och antal av dessa intrång. Här är några strategier du kan använda för att bli av med telefonförsäljare och njuta lite mer lugn och ro.

Kontrollera först att du är registrerad på något statligt understödda "inte kallar" lista. USA och flera andra länder har skapat denna typ av notering. Registrera ditt hem och telefonnummer med den här listan kommer i praktiken att avsluta samtal från någon verksamhet som inte lista dig som kund, eller som inte är en välgörenhetsorganisation eller politisk organisation. Tänk på att denna åtgärd inte kommer att hindra telemarketing samtal från något företag du för närvarande gör affärer med, eller som listar dig som kund. En nationell inte kalla lista kommer inte heller tillämpas på advokater ringer på uppdrag av välgörenhetsorganisationer eller politiska kampanjer.

En andra metod som kommer att hjälpa att bli av med telefonförsäljare som inte omfattas av det nationella inte kräver notering innebär lura telemarketing företag att tro att ditt nummer är inte längre giltig. Detta sker genom att erhålla en inspelning av det lokala telebolaget automatiska meddelande meddelade att antalet uppringda har kopplats bort. Var noga med att fånga de tre tonerna som släpps innan den automatiska meddelandet spelar, eftersom detta är det som identifierar en frånkopplad nummer för automatisk uppringning utrustning som används av många telemarketing företag.

Inspelning detta meddelande och om dess inrättande som det utgående meddelandet på telefonsvararen frågar många telemarketing för att ta bort ditt telefonnummer från aktiv rotation. Åtminstone för en kort tid kommer denna att bli av med telefonförsäljare som alltid verkar kalla en olämplig tid. Se till att låta släkt och vänner vet vad du gör, så de inte tror att din telefon har varit avstängd.

Ett tredje sätt att bli av med telefonförsäljare är att officiellt meddela dem att upphöra och avstå. Genom att använda webbsidor för att identifiera de företag som ringer, är det möjligt att ringa tillbaka till ett företag kontor nummer och be att tas bort. Du kan också få e-postadresser och skicka en bestyrkt skrivelse begär tas bort. Mest välrenommerade telemarketing företag kommer att respektera dessa typer av förfrågningar.

Ett enkelt sätt är att dra nytta av din nummerpresentatör funktionen. När ett samtal kommer in, låt den rulla till röstbrevlådan eller telefonsvararen om du inte känner igen namnet och numret på den som ringer. Det finns en god chans samtalet från en telefonförsäljare inhämtat för något och han eller hon kommer att hänga upp när din automatiska välkomstmeddelande börjar spela. Om det är verkligen viktigt, kommer den som ringer lämna ett meddelande.

Chansen finns att du inte kommer att kunna bli av med telefonförsäljare i varje situation. Men genom att använda flera olika metoder kan du minska antalet telemarketing samtal till ditt hem eller mobiltelefon. För övrigt, ignorera dem och gå vidare med lever ditt liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.