Hur kan jag Identifiera Medicare bedrägeri?

Medicare bedrägeri inträffar när någon räkningar Medicare för tjänster eller objekt som aldrig utförts eller lämnats. Men inte varje fall av betalning fel anses bedrägeri. Ibland misstag inträffa på grund av skrivfel eller andra frågor. Istället denna typ av situation är endast kallas Medicare bedrägeri när problemet fakturering sker avsiktligt.

Denna typ av bedrägeri är inte begränsat till bara en typ av handling, den kan ha många ansikten. Till exempel, om en person räkningar eller låter en leverantör att fakturera Medicare för tjänster som han aldrig fick, är denna handling anses bedrägeri. En person kan också begå bedrägeri om han får en tjänst eller utrustning från en leverantör än räkningar Medicare för en helt annan tjänst eller objekt. Medicare bedrägeri uppstår även när en person får medicinsk utrustning och returnerar det utan räkningar Medicare för utrustningen ändå.

Ibland ett lagförslag är helt korrekt, även om Medicare bedrägeri har begåtts. Detta händer när någon använder en Medicare mottagarens kort för att få tillgång till tjänster och utrustning som han inte är berättigad. Detta kan inträffa när en person som olagligen får kortet, till exempel genom att stjäla det eller hitta ett sätt att kopiera den. Detta är dock läget fortfarande betraktas som Medicare bedrägeri om den rättmätige mottagaren villigt låter den andra personen att använda kortet.

Det finns vissa ledtrådar som kan leda en person att misstänka att hans vårdgivare kan begå välfärd bedrägeri. Till exempel, om en leverantör säger en mottagare att en viss test eller förfarandet är fri, men han behöver Medicare kortnummer för registrering, kan detta vara ett tecken på bedrägeri. Som kan komma att fakturera Medicare i mer än han har rätt till eller för ett helt annat test eller förfarande. Det är klokt att ha i åtanke dock att vissa kliniska laboratorietester verkligen är gratis för mottagarna. Av denna anledning hjälper det att lära sig ins och outs av Medicare täckning, kunskap av detta slag kan göra att identifiera bedrägeri enklare.

En mottagare bör också i beredskap för kliniker och /eller läkare som erbjudande om att avstå från egenavgifter eller ge gåvor eller incitament för att du kom in på kontoret. Om en leverantör säger att han vet hur man får Medicare betala för vissa tjänster kan detta vara ett tecken på avsikt att begå Medicare bedrägerier. Mottagarna bör också vara försiktig med och rapportera leverantörer som tar ut egenavgifter för kliniska laboratorietester och omfattas tjänster avsedda för förebyggande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.