Hur hittar jag billiga bostäder?

uppgiften att hitta bostad som du har råd kan ibland vara extremt svårt. Detta gäller oavsett om du funderar på att köpa en bostad eller föredrar hyresbostäder av någon typ. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra som hjälper dig att avgöra vad du har råd och var du ska leta efter prisvärda bostäder i ditt område.

Din första uppgift blir att identifiera hur mycket du rimligtvis kan betala hyra eller ett hus betalning varje månad. Börja med att titta på din månatliga nettoinkomst. Multiplicera denna siffra med 30%. Om du inte är närvarande under en stor del av kreditkort eller andra skulder, det finns en god chans du har råd att ägna så mycket av din nettoinkomst till bostäder varje månad.

Efter att avgöra vad du kan rimligen hantera i vägen för ett hus betalning eller hyra varje månad, kontakta lokala fastighetsmäklare. Många fastighetsmäklare förvalta hyresfastigheter för oberoende godsägarna och sälja bostäder. Se till att kontakta flera olika fastighetsmäklare om du bor i ett storstadsområde. I större städer, många fastighetsmäklare grundar sina territorier inom ett eller två specifika sektorer av stadens gränser. Genom att prata med flera fastighetsmäklare, börjar du få en uppfattning om vilken typ av bostäder till rimliga priser finns i olika bostadsområden runt området. Fastighetsmäklare kan också hjälpa dig med att skapa ett land kontrakt eller förstå det språk som ingår i ett avtal om handling.

En lokal regering Bostadsförmedlingen är en annan potentiell resurs för bostäder till rimlig kostnad. Även kvaliteten på de allmännyttiga bostäder varierar från ett samhälle till ett annat, är det värt att överväga, speciellt om pengar är mycket snäv. De flesta organ av denna typ har särskilda kvalifikationer du måste uppfylla för att godtas, inklusive det belopp av bruttoinkomsten du genererar årligen, antalet personer som ska bo i bostaden, och om du är för närvarande anställda.

Tänk på att alla inte fungerar genom en mäklaren att sälja eller hyra boende. Det innebär att du även kommer att vilja höra resurser som tidningen platsannonser och andra lokala publikationer utskrift. Individer med hyresrätter ofta väljer att placera ut annonser, särskilt om de har endast ett fåtal enheter att hantera.

Tillsammans med den lokala tidningen, leta efter vecka publikationer som gör det möjligt för människor att placera annonser för att köpa och sälja ett brett sortiment. De flesta av dessa lokala publikationer har prisvärda boendealternativ i avsnitten ägnas åt lägenheten hyror och hus att hyra eller leasa. Du kan också hitta några ägare beredd att inleda en hyra till egna avtal som skulle tillåta dig att så småningom egna hemmet.

Om du har pengar sparade och vill köpa ett hem direkt, det gör ont att aldrig titta i lokala avskärmning erbjudanden. Många banker upprätthålla listor över egenskaper de ha utestängt om nyligen och kommer att erbjuda dem till försäljning till konkurrenskraftiga priser. Detta gäller särskilt när bankens främsta mål är att pensionera skulden och inte drabbas av en förlust på fastigheten. Beroende på lokalt bruk, kan det vara möjligt att delta i en auktion på avskärmad egendom på ett visst ställe i samhället, såsom lokala tingshuset eller testamente kontor.

Underskatta aldrig kraften av att använda ditt sociala nätverk för att hitta bostäder till rimlig kostnad. Vänner, familjemedlemmar och arbetskamrater kan ofta tillhandahålla bostäder leder till att du kan undersöka efter jobbet och på helgerna. Som en extra bonus kan de vara i stånd att ge dig en personlig referens och en introduktion till hyresvärden. Detta kan vara särskilt effektiva om din kontakt är på god fot med den som äger fastigheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.