Hur hittar jag begagnad traktor priser?

ansikte av jordbruk och jordbruk har förändrats drastiskt under de senaste 100 åren. I början av 20th Century över 70 procent av befolkningen i USA levde och arbetade på gården, men 2008 hade siffran sjunkit till mindre än tre procent. Ändå finns det fortfarande tusentals gårdar och hundratusentals lantarbetare i Amerika. Jordbrukare som söker utrustning ofta söka begagnade traktorer, som nya modeller kan köra över $ 100. 000 amerikanska dollar (USD).

Som en följd av det finns flera källor där man kan hitta tillförlitliga uppskattningar av begagnade traktor priser. De mest populära och respekterade av dessa källor är officiella Traktor Blue Book , publiceras årligen av Price Proverna. Det är ungefär som de mer kända Kelley Blue Book eller NADA Guider som innehåller information och prissättning som gäller begagnade bilar och lastbilar.

Officiella Traktor Blue Book innehåller ett enormt utbud av information som inte bara omfattar den föreslagna används traktorn priser, utan också den ungefärliga kostnaden för traktorer när de var nya. Det omfattar lån värden, statistik, alternativ, funktioner och nummer på de olika redskap. Den listar också i stort sett varje traktor som tillverkats mellan sent 1930-tal och nutid. Boken finns på de flesta onlinebokhandlarna för under $ 20 USD.

Men det finns många andra metoder att lokalisera, kontrasterande, och jämföra används traktor priser. Begagnade traktorer är vanliga på eBay och Craigslist, och ett antal hemsidor är avsedda enbart för köp försäljning av begagnade traktorer. Några av de mest populära områdena innefattar tractorhouse. com, ironsearch. com och tractorswapper. com.

Andra metoder för bestämning används traktor priser och förvärva bästa kan vinnas genom en mer personlig slags forskning. De tio jordbruket producerar stater är Kalifornien, Texas, Iowa, Nebraska, Minnesota, Kansas, Illinois, Wisconsin, North Carolina och Indiana. Många av de stora tidningarna som finns i dessa tillstånd inkluderar online klassificeras avsnitt. Det är logiskt att de stater med flest traktorer kommer att ha de mest använda traktorer till salu. Efter lagar om tillgång och efterfrågan, mer liknande objekt till salu, desto lägre priser.

Ibland, gå på gården auktioner kommer att resultera i en upptäckt av de rådande trenderna inom används traktor priser. Å andra sidan bör en alltid vara försiktig med auktioner. En bra utrustning pris kan vara tillgängligt, men en kommer också att bjuda mot återförsäljare med stor kunskap och erfarenhet. För de flesta människor är det bästa sättet att avslöja exakt används traktor priser är att bedriva omfattande forskning innan man köper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.