Vilka olika typer av skåp?

"Detta är inte ett skåp-det är fan i lysrör. " Vi skrattar på att lilla vits, men sanningen är att skåpen är det moderna sättet att dela ett kontor i delar av den personliga integriteten. De har blivit nödvändigheter.

Elskåp kommer i alla möjliga former och storlekar. De diktera personlighet ett kontor. Skåp fungerar i huvudsak som skiljeväggar mellan enskilda skrivbord i ett kontor. Beroende på konstruktion kan de antingen vara små, fristående kontor, eller bara fungera som visuella partitioner. Skåp väggar kan också vanligtvis konfigureras om för att passa skiftande behov på kontoret.

Ett kontor designer kommer i allmänhet att bygga skåpen som bäst passar syftet med verksamheten. Vissa företag kräver en stor del av interaktion mellan anställda, medan vissa fungerar bättre utan mycket anställd kontakt. Skåpen kan göras av alla material, men ett tyg stöd är mest populära. Det tenderar att absorbera ljud och fungerar som en inbyggd anslagstavla. Skåp kan byggas om axel-höjd eller över huvud-höjd, och kan omfatta eller inte omfatta dörrar. Allt beror på vilken typ av interaktion de anställda behöver ha med varandra.

Moderna skåp ofta omfattar inbyggda byggts, snarare än enskilda sådana. Dessa diskar är mer som motverka toppar, med inbyggda lådor för förvaring. En av de "nackdelar" av skåp är att de tenderar att göra ett kontor ser mycket utilitaristiska och steril. Detta kan vara psykiskt deprimerande för vissa människor. Det rekommenderas därför att arbetstagare skall kunna anpassa sina bås inom ramen för professionell, civila beteende.

En administrativ avdelning kommer också att försöka få kontoret skåpen stöd ergonomiska principer. De kan inkludera Stationära datorer och arbetsstationer dator på godtagbara höjder, ergonomiska fotstöd, lämpliga tangentbord placering, och väl placerad belysning. Skåp med inbyggd skrivbord göra det lättare att uppnå.

värld av skåp har blivit synonymt med en intetsägande företags arbetsplats. Ofta är de också en symbol för låg inom ett kontor. Den överordnade personer ränta kontor med riktiga väggar och dörrar. Skåp är ett märkligt exempel på hur en praktisk idé för att bevara utrymme i ett kontor har blivit en kulturell ikon-om än något negativt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.