Vilka är fördelarna med bolagsordningen?

Införlivande innebär att ta ditt företag till en ny nivå som kan ge många fördelar. Grunden är att när du infoga ett företag, istället för att stanna kvar på ett handelsbolag eller en enskild firma kan du bestämma vilken verksamhet som en enhet som är skild från dig. Som ett bolag, kan du få skatteförmåner, minska din skuld mot företagets skulder, kan lämpligen värde ditt företag om du planerar att sälja det, och kanske kan mer effektivt samla in pengar.

Vanligtvis antalet en anledning till valet av bolagsordning är att det begränsar din personliga ansvar. Förutsatt att du inte begår inte olagligt eller vårdslöshet medan driva verksamheten, är du inte satsar dina personliga tillhörigheter, om du befinner dig med skulder du inte kan hantera eller en rättegång som hotar din personliga tillgångar. Införlivande ger skydd.

Människor kan stämma ditt företag, eller så kan de försöka samla in skulder från ditt företag, men i de flesta fall, oavsett vad du personligen kan emellertid inte tas för inkasso eller att betala av stämningar. Sedan bolagsbildningen ger dig en helhet som verksamheten, många människor gillar känslan av tillgångar skydd. Verksamheten är inte du, även om du kör det, och därför du inte är i de flesta fall ansvarig om verksamheten inte fungerar.

Genom att etablera en verksamhet genom integrering, i synnerhet en liten till medelstor ett, du kan vara berättigade till en rad olika skattelättnader. Dessa får inte vara samma eller tillgängliga för dig om du kör en icke bildat företag från ditt hem eller har en enskild firma. En bra revisor kan hjälpa dig att väga som skattelättnader kan finnas för dig om du infoga. Dessutom ett bolag, kan till och med en liten en, vara berättigade till billigare priser på saker såsom sjukförsäkring. Med fler och fler stater som kräver att alla heltidsanställda vara försäkrad, med bolag status kan hjälpa lindra smärtan av höga kostnader sjukförsäkringar.

När du har en offentlig, i vinstsyfte, bolag, en av de sätt du kan skaffa pengar är genom att sälja aktier. En enda ägare av ett företag har inte de pengarna för ökad potential. Om du har en bra idé för ett företag som erbjuder aktier i ditt företag tillåter dig att anskaffa mer pengar för att finansiera dina ansträngningar. Du kan gynna inte bara dig själv men investerare i ditt företag bör ditt företag att bli framgångsrika.

Att sälja företaget är svårt att göra utan aktieägare, eftersom det kan vara svårt att mäta värdet av verksamheten. Ett bildat företag tenderar att vara lättare att utvärdera från ett pris standard, eftersom du inte bara kan visa resultat, men också investeringsmöjligheter och förmån för aktieägare. Generellt en verksamhet som innefattar kan sälja till ett högre pris än vad ett partnerskap eller uteslutande ägt företag.

Det finns vissa nackdelar med integrering. Du måste spendera tid för att värva och svar till aktieägarna, har en fullt fungerande styrelse, och du har mindre makt i företaget. I stora mycket lönsamt företag, ibland människor som ursprungligen startade företaget kan förlora sina jobb som direktörer om aktieägare eller styrelseledamöter rösta ut dem. Människor som föredrar att arbeta ensamma, inte anställa, och inte har betydande tillgångar utanför företaget kanske inte vill gå införlivande linjen därför att göra detta betyder att de inte kommer att ha total kontroll över sin verksamhet. Om du inte spelar bra med andra, och har inget emot att riskera dina tillgångar, kan införlivas inte vara rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.