Var kan jag sälja naturfotografi?

Genomföra lämpliga marknadsundersökningar är det viktigaste sättet att hitta den perfekta platsen att sälja naturfotografi. Tidskrifter och andra publikationer konsument en plats att sälja naturfotografi. Särskilda handel publikationer kan också ta emot och köpa fotografier av naturen. Dessutom är en av de bästa, men svåraste, arenor för försäljning av naturfotografin i konstgallerier. Konstmässor också kan vara ett bra sätt att bryta sig in i verksamheten i fotografi.

När man försöker att sälja naturfotografi till en tidning eller konsument publikation, är det viktigt att hitta den perfekta passformen mellan fotografiet och publicering . Vissa publikationer kan vilja bara landskap, vilda djur, eller miljömässiga bilder från en viss region. Till exempel är Adirondack Life en tidning som bara accepterar bilder tagna i Adirondack Mountains. Att skicka Adirondack Life ett foto taget i Klippiga bergen är inte acceptabelt och skulle orsaka redaktör att tänka två gånger om ytterligare bilder in från fotografen.

Handel publikationer liknar konsumenten publikationer, men de fokuserar på en viss handel. Ofta, hitta den perfekta tidskriften kan vara en utmaning, men med ordentlig forskning, som säljer en viss bild kan vara lätt. Ett av de bästa sätten att hitta rätt handeln publikation är att bege dig till det lokala biblioteket. Där kan en fotograf granska genom tidigare publikationer och hitta ett som passar. Till exempel, om en fotograf har fantastiska bilder från en resa till Northwest Territories i Kanada, kanske Northwest Territories Explorer's Guide skulle vara en stor match.

Konstgallerier kan vara mycket lukrativ, men får inkomsten långsamt. Den typ av naturfotografi som ett galleri skulle acceptera är mer tankeväckande och imponerande än den typ som skulle lämnas in för de flesta konsumenter eller publikationer handeln. Att hitta rätt typ av galleri är viktigt: detaljhandel gallerier, co-op gallerier, ideella gallerier, uthyrning gallerier, och även museer kan övervägas. Det är viktigt att noggrant undersöka ett galleri för att ta reda på vad dess uppdrag är, hur mycket hyra av utrymme för bilden är, och huruvida bit naturfotografin jämkas.

Fotografer upplever ofta konstmässor sig vara en stor inkomstkälla, liksom. Eftersom konstmässor finns över hela Nord-och Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Australien, det är perfekt för den som gillar att resa. De kan hållas både inomhus och utomhus, så det finns en ständig möjlighet att visa och sälja bilder. Säljande naturfotografi på en konstmässa kan ta del förberedelser. Bilder bör vara förpackade i plast för att förhindra skador från overhandling, en duk tält kan vara nödvändigt för att skydda objekt från regn och sol, och en bildskärm vägg bör byggas för att visa upp det bästa av de bästa bilderna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.