Var kan jag Donera Begagnade hörapparater?

När en person är klar med sin hörapparater, som när enheterna behöver bytas ut eller uppgraderas, kan de använda hörapparater att doneras på många olika sätt. Många välgörenhetsorganisationer och service emot donationer av begagnade hörapparater. Det är oftast bättre att donera använt hörapparater än att slänga dem.

Det finns ett antal utfrågning serviceorganisationer som du kan donera använt hörapparater. Ofta kan dessa organisationer renovera används hörapparater samt delar. Hörapparat delar kan bli kostsamt, så detta är ett sätt att människor på låga inkomster kan få tillgång till arbete hörapparater.

Hörapparater kan doneras till många välgörenhetsorganisationer. I USA finns det flera ideella organisationer som Lion's Club National, riddarna av Columbus, eller höra nu. Dessa och många andra ideella organisationer accepterar använt hörapparater och hörapparater delar, som sedan renoveras och doneras till militära veteraner, äldre och funktionshindrade barn som behöver dem för att återställa hörseln.

Internationellt finns det program som tidigare acceptera ägs hörapparater. Rotary Club accepterar hörapparater och arbetar med andra organisationer för att säkerställa att behövande människor i andra länder tar emot dem. Det arbete som rotaryklubben gör också bidrar till att betala för andra program som gynnar behövande eller utsatta människor runt om i världen.

Det finns också ett nätverk av andra internationella välgörenhetsorganisationer och organisationer som tar emot gamla hörapparater. Många av dessa organisationer få människor att arbeta i deras renovering hörapparat program. Detta bidrar till att skapa en hållbar livsstil för samhällen som annars kan ha lite arbete möjligheter.

De batterier som används i hörapparater kan också återvinnas. Detta är en miljövänlig lösning som kan få en påverkan på miljön. Rådgör med en lokal återvinning av batterier för att fastställa vilka typer av batterier godtas i ditt område och när du kan donera dem.

Om du är osäker på var att donera begagnade hörapparater eller hörapparat batterier, rådgöra med en läkare eller hörsel för att avgöra om några lokala organisationer, kyrkor eller andra sociala välfärdsprogram ta används hörapparater eller delar. Chansen är stor kommer det att finnas en organisation som kommer att bli glad att acceptera hörapparater för att tillgodose behoven hos människor i samhället. De hörapparater kan sedan användas av någon annan som kanske inte annars ha råd eller tillgång till dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.