Vad ska jag ha för en anställningsintervju?

flesta människor gör knäppa bedömningar om andra människor baserat på deras utseende. När du söker jobb, det är smart att komma ihåg att du bara kan få göra ett första intryck, och att de flesta hyr du inte tillbringar tillräckligt med tid med er för att se förbi ditt utseende. Det är därför viktigt att låta ditt utseende tala för dig när du går till en anställningsintervju, och noga överväga vad du ska använda för att imponera på intervjuaren.

I många branscher är informell till formell affärsmässig bära standard för en anställningsintervju. I alla typer av kontorsjobb, är affärer klädsel det bästa sättet att visa upp för en anställningsintervju. Standard business-kläder för män innebär en kostym, vit skjorta och slips, och en klänning dagdrivare sko bäras med strumpor. I de flesta fall behöver du inte bekymra dig om att bära hängslen, tredelade kostymer eller liknande, om du inte söker jobb som en top-chefer.

Du bör fundera över färgen på din kostym, val av slips och färgen på din skjorta. Det säkraste insats är att välja en neutral färgad kostym, med svart, grått och marinblått är toppen val. Klänning tröjor borde vara vit, och band måste vara ganska tyst. En anställningsintervju dagen inte dagen för att bära nyckfull band. Standard tie färger bör samordna bra med kostym, överväga röda, blå eller grå. Mönster i slips bör underskattas som dämpade ränder, paisley utskrifter eller liknande.

För kvinnor, antingen kjol eller byxor som passar är de lämpligaste för ett kontor anställningsintervju. Om du väljer att bära kjol, bör det vara kortare än knäna, och du måste bära strumpor. Sko val bör vara enkla, med både höga klackar och lägenheter lämpliga. Sluten tå skor är att föredra tills du kan kontrollera om kontor policy tillåter något annat. Även med en byxor kostym bör du bära knä-höga toner eller strumpor byxa med skor. Smycken bör underskattas och samordna väl med vad du har på dig.

När du har en anställningsintervju för en mer avslappnad arbetsmiljö, bör män som fortfarande bär åtminstone byxor och en neutral färgad sport jacka med traditionella vita, eller dämpad färg shirt. En slips bör fortfarande användas. Kvinnor kan välja byxor och en twinset tröja alternativ, eller en kjol och en enkel blus istället för en anställningsintervju med denna typ av företag. Även om en arbetsmiljö är ledig, dressing bra för en intervju visar att du är professionell, och de flesta intervjuer är mycket mer formella tillfällen som kräver minst något mer formell klädsel.

Ibland kan du behöva byta kläder anställningsintervju baserat på den typ av arbete du söker. En ledig butik som säljer rock affischer kan innebära att bära en minikjol och hålla näsan ringen är helt acceptabelt. Om möjligt, få en titt på vad andra anställda på ett företag har på dig innan du väljer din klädsel för en intervju. Om du klär dig som dessa medarbetare kommer du att passa automatiskt bättre och verkar som du redan har vilket jobb du söker.

viss hänsyn bör tas till hår och smink till anställningsintervju. För både män och kvinnor bör hår skäras och stylade i en relativt konservativ sätt: ingen mohawks, grön eller lila hår, eller på annat sätt. Kvinnor bör bära lämpliga smink som är underskattade. Tänk färgad läppglans istället för hårda färgade läppstift, minimal ögonmakeup och rouge, och en bra enkel bas foundation som passar bra till din hudton. Ta ut flera piercingar. Men, till exempel, bör undvika att bära hål i öronen eller ringar näsa. Kvinnor, om de har flera piercingar bör överväga bär endast ett par örhängen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.