Vad betyder en New Media Business göra?

2001 offentliggjorde Lev Manovich Language of New Media och beskrev nya medier som objekt som existerar som oberoende data i flera olika former som kan skapas och ändras automatiskt eller omvandlas till ett annat format. Även om Manovich nya medier definition låter komplicerat, nya medietekniken är i huvudsak de som finns i en online-endast miljö. Det gäller allt från webbplatser som erbjuder gratis sammanfattningar av dagens viktigaste nyheter på nischade bloggar som drivs av små hemmet entreprenörer söker en källa till extra inkomst.

Den viktigaste komponenten i en ny mediabranschen är att skapa innehåll. Detta kan inbegripa traditionell nyhetsartiklar, reportage, ledare, bloggar, bildgallerier, filmer, podcaster, eller chattrum där människor med ett gemensamt intresse kan komma samman. Innehåll för en ny media företag vanligtvis är skapad med Metoder sökmotoroptimering för att göra det rankas högre när människor söker information med hjälp av Google, MSN eller Yahoo.

I många fall bygger en ny mediabranschen främst på reklamintäkter för att tjäna en vinst. Istället för att direkt sälja en traditionell produkt eller tjänst och tillhandahåller innehåll för webbplatsen besökare. I sin tur är besökare som tittar på annonser för en rad andra företag. Dessa företag att betala nya medier företag en avgift baserad på antalet gånger annonsen visas eller hur många gånger en besökare klickar på en länk i annonsen. Affiliate-program, där en ny media företag får en viss procent av inköpspriset i utbyte mot att hjälpa till att sälja en viss punkt, är ett annat sätt att tjäna pengar online.

Explosionen av sociala nätverk har skapat ytterligare möjligheter för nya medier företag. Även om dessa platser började som ett sätt för människor att ta kontakt med vänner och familj, är det nu möjligt att använda dem för att följa verksamheten i de flesta stora företag. Det finns flera nya medier företag som specialiserar sig på att hjälpa traditionella företag använda resurserna som MySpace, Facebook och Twitter generera bra publicitet för sina produkter.

Bland de som letar efter ett sätt att uppnå sin dröm om entreprenörskap, nya media företag blir alltmer populära eftersom de har små omkostnader. Många arbetare distansjobba från hemmakontor och finns det ofta ingen huvudkontor för företaget. Men eftersom Internet är så stort, det är viktigt att inse att du behöver ha en mycket specifik affärsplan för att göra din nya mediabranschen står ut från konkurrenterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.