Vad betyder "Dress for Success" Mean?

När intervjua för ett jobb, kommer din arbetsgivare bilda sin första uppfattning om dig baserat på hur du är klädd och dina personliga utseende. Det är därför det är viktigt att du klär dig för framgång. Dressing för framgång kan i princip definieras som att välja din garderob och anpassa ditt utseende för att göra ett gott intryck. Hur man klär sig för framgång är beroende på var du arbetar eller vilken typ, eller jobb du söker.

När man ansöker om ett jobb, ring Personalavdelningen av företaget i fråga att lära sig att klä sig för framgång. Ta reda på vad deras klädsel är en vanlig dag och tillämpa den på din klädsel för intervjun. Detta ger intrycket att du redan passar in i den nuvarande personalen. Du kan även läsa denna information genom att iaktta den nuvarande anställda när du tar upp en ansökan.

Om du inte kan lära någon information om företaget klädsel, oftast beror på att det är företagshemligheter, klä upp sig genom att hålla sig till ett par riktlinjer. Du kommer aldrig att gå fel om du bär en enfärgad, konservativ kostym. Män kan samordna den passar med en långärmad vit skjorta och matchande slips. Kvinnor bör hålla sig till bär en blus som samordnar med dräkten. Undvik mönster, eftersom det distraherar från ett professionellt utseende.

Shine dina skor att verkligen klä upp sig. Skor som är smutsiga, skråmat, tråkig, eller sprucken skicka signaler om att man inte uppmärksammar att mindre detaljer. Potentiella arbetsgivare har en hög uppskattning för de som uppmärksammar de små detaljerna. Den skickar signaler att du kommer att ta tid att slutföra jobbet ordentligt.

Korrekt grooming går långt i ert försök att klä upp sig. Ta dig tid att borsta tänderna, raka, håret och trimma dina naglar. Hur du klär dig är viktigt, men ingen färg kommer att se bra ut på en ovårdad person. Se till att du är fri från lukt, men inte försöka dölja det med parfym eller parfym. Många arbetsgivare hitta starka dofter stötande.

Slutligen, inte har någon synlig piercing när du klänning för framgång. Kvinnor kan bära en uppsättning konservativ örhängen, såsom diamanter eller pärlor. Facial piercingar skickar signaler att du är flashiga och amatörmässiga, även om detta inte är fallet. Poängen med dressing för framgång är att imponera på en potentiell arbetsgivare, även om det inte alltid är din känsla för mode.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.