Vad är integrerad avfallshantering?

Integrerad avfallshantering är ett system för bortskaffande av avfall som innehåller separera material enligt typ, och finna de bästa används för uttjänta produkter, som kan omfatta eller inte omfatta deponering i en deponi. I Kalifornien, som ett exempel, är målet för statens integrerad avfallshantering för att hitta andra mål för minst hälften av avfallet samlas in. Dessa alternativ kommer att omfatta återanvändning vissa material genom ett godkänt program, och återanvända en del material också.

En integrerad avfallshanteringen inte bara kommer att hantera hushållsavfall, men många andra typer av avfall också. Särskilda sträckor kan särskilt ta upp industriellt avfall, som kan ha olika krav när det gäller behandling och bortskaffande berörs. Medicinskt avfall, även känd som biologiskt material, kommer också att tas upp på ett speciellt sätt. Detta bidrar till att skydda arbetstagare, samt att minska föroreningar och uppfyller vissa miljönormer som anges av Environmental Protection Agency (EPA).

I de flesta fall kommer det integrerade avfallshanteringssystem stor del beror på konsumenterna själva att separera avfall. De som inte gör det kan vara föremål för civil eller mindre straffrättsliga påföljder. Staden eller länet som deltar i programmet vanligtvis förse den utnämnde behållare, eller åtminstone informera invånarna om dessa behållare kan köpas. Vid denna tidpunkt är det upp till den inhemska att se saker på rätt plats. I de flesta fall delta i programmet är obligatoriskt.

När avfallet på rätt plats, arbetstagare utbildning i att hantera varje enskild typ av avfall kommer då att ytterligare sortera den, och kanske börja i återvinningsprocessen. Efter att avfallet sorteras, om det inte återvinns på plats, kan det transporteras till en återvinningsstation, eller kan gå till en överföring anläggning. Denna facilitet kommer att fungera som ett clearinghus för avfall, och kommer att vara en upptagen punkt i det integrerade avfallshanteringssystem.

Fördelarna med det integrerade avfallshanteringssystem är att de som plockar upp material bör veta vad de plockar upp, om kunden är i överensstämmelse med reglerna. Detta hjälper inte bara sortera saker så att alla kasserade material som inte går till deponi, den hjälper också hålla arbetarna säker. Samhällen som inte har detta system kan finna att allt är kastas samma soppåsar, inklusive biologiskt farliga material. Dessutom gör den försortering av många material hela processen enklare och effektivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.