Vad är frakt-och administrationskostnader?

frakt och avgifter hanteringen är en kombination av de avgifter som behövs för att betala frakt någonting och på arbetsmarknaden som deltar i "hantering" transporteras objekt. Hanteringen del är den som uppvisar den mest variansen i pris, medan sjöfarten poster tenderar att vara ungefär samma pris för liknande objekt storlek vikt. Du betalar ungefär samma pris för frakt om du skickar från posten eller från företag som Förenta Postal Service (UPS) eller Federal Express.

När du beställer något, speciellt från kanaler postorder , från infomercials, eller på Internet, är du bedöms ofta frakt-och administrationskostnader. Det kan vara svårt att säga exakt hur mycket du håller på att tas ut av någon eller några bolag för att "hantera" ett paket. Ibland kan du berätta när du får något genom att titta på adressetikett, som kan ange fraktkostnad. Från tid till annan, hantering kostnaderna är oproportionerligt.

Detta inträffar med mer och mer ofta i den nya mompreneur värld av små eBay säljare. Vissa säljare gör sina vinster inte på varorna de säljer, utan på expeditionsavgifter de utvärdera när de skickar produkterna. Om du laddar $ 5-6 amerikanska dollar (USD) för frakt-och administrationskostnader för en relativt liten post, och du säljer en massa småsaker, kan du göra en betydande vinst på avgifter. Även personer som säljer något behöver kompenseras för den tid det tar för dem att paketera och leverera produkter, kan detta anses av vissa en orättvis hastighet och för stor för en kostnad.

Du kommer också att notera många produkter av infomercial typ som säljs och har gratis extra produkter. Även om dessa är gratis kan du behöva betala frakt-och administrationskostnader för att få dem. Det är ett ganska säkert kort att anta att säljaren gör en liten vinst på dessa "fria" objekt genom att ta ut mer i avgifter.

För att undvika att betala dessa frakt-och administrationskostnader, kan du titta på företag som erbjuder fri frakt. Ibland kan du få betala extra för de artiklar du köper för att kompensera för fri erbjudanden om sjöfart, men om ett företag är motiverade att sälja varor, kan detta inte alltid fallet. Du kan titta på ett företag som Zappos? skoaffär som erbjuder fri frakt och hantering, och ingen avkastning porto och frakt avgifter om skor inte passar, och när du tittar på priserna på dessa webbplatser kan du notera att de är något högre än samma skor priser någon annanstans. Å andra sidan, om du hittar ett par skor som säljs eller minskat i pris, beställning från Zappos? kan vara mycket ekonomisk.

Andra företag som har stora online-företag, som Amazon? kan erbjuda fri frakt och hantering som ett incitament för att få dig att spendera mer pengar, om du köper $ 25 till 50 US-dollar som "kvalificerat" varor. Du måste titta på de begränsningar av dessa erbjudanden, men de kan ibland ge extra besparingar. Dessa erbjudanden är ofta attraktiva och öka försäljningen, vilket ökar vinst och göra sjöfarten och avgifter hantering onödigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.