Vad är ett Visa Business kreditkort?

Visa ® Business Kreditkort är ett kort som bär företagets insignier. Visa ® tillsammans med MasterCard ® och American Express ® är några av de vanligaste namnen kreditkort. Ett kort som har en av namnen på dessa företag kan användas på någon plats som medger att specifika namn. Det kan också ha rätt en person med vissa skydd i samband med varumärket. Ofta Visa ® eller MasterCard ® accepteras i de flesta av samma platser.

De som är intresserade av kontraktet med företaget Visa ® kan värdera olika kreditkort erbjudanden på Visa-® Business Kreditkort webbplats. Detta hjälper människor att långivare som har kort med Visa ® märke, och flera kort kan vara tillgängliga än de som visas på sajten. När man har valt en långivare kommer de att behöva ansöka och även program kan variera. Godkännande gångjärn vanligtvis på en god historia av företagens vinster och stabilitet, samt ett bra företag kredit historia.

Eftersom det finns ett ytterligare bolag som deltar i varje Visa ® Business Kreditkort, alla dessa kort kan ha olika förmåner. Med andra ord är utfärdat av en långivare som är affiliating sig med Visa ®, men det betyder inte att varje långivare erbjuder lika fördelar. Medan Visa ® kan bygga in vissa rättigheter som är knutna till varje kort som bär sitt namn, affiliate långivare tenderar att ställa några av de fina detaljer om kreditkort. Detta innefattar att fastställa vem som blir godkända för en kort och till vilken ränta pengarna kommer att lånas ut. Avgifter, betalningsplan och paket bonus kan också bestämmas av långivaren.

När ett företag beslutar de vill använda ett Visa ® Business Kreditkort, kommer de fortfarande att fatta beslut om de långivare som de kan tillämpas. Detta innebär att utvärdera kreditkort erbjuder noggrant för att fastställa de som skulle vara mest fördelaktiga och billigaste till ett företag. Som nämnts Visa ® kan garantera vissa saker oberoende av verksamheten som utfärdar korten. Typiska saker som erbjuds som en tjänst av Visa ® företaget räkna med snabb ersättning av kort som stjäls eller förloras, tillgång till akut kontanter i samma scenario, ett snabbt sätt att rapportera ett stulet eller förlorat kort med begränsad eller ingen ansvar om kortet är användas av en obehörig part, och några säkerhet i inköp eller utvidgning av köp garantier.

De flesta andra fördelar med ett Visa ® Business Kreditkort kommer att komma direkt från långivaren. Speciella saker som frequent flyer miles, Cash Back bonus, möjligheter att köpa till låga priser, eller någon annan av dessa saker bestäms av långivaren. En del av beaktande när man väljer ett kort kommer att vara som bonus eller funktioner som skulle vara mest användbart i ett företag. Eventuella tilläggsfunktioner måste också vägas mot extra ränta eller avgifter som kan göra ett kort mindre lockande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.