Vad är ett Prepaid Business kreditkort?

ett kontantkort företag kredit hjälper människor separat bolag och personliga inköp. Dessa kort utfärdas även till arbetstagare på bekostnad konton som de på en affärsresa. Förutbetalda företag kreditkort innebär att ett företag redan har betalat en summa pengar skall användas. Detta koncept är motsatsen till kort konsumentkrediter när människor har en rätt begränsat belopp att spendera och sedan måste betala tillbaka inom en viss tid. Utfärdar ett kontantkort företag kredit till arbetstagare kan ha både fördelar och nackdelar för företagen.

En fördel för både små och stora företag är att förutbetalda företag kreditkort kan innehålla företagets namn präglade på dem för ett professionellt utseende. En annan fördel för företag att köpa förbetalda kreditkort är att en del kreditkortsföretag har speciella paket priser. En nackdel är att det finns en transaktion avgift varje gång kortet används.

Eftersom verksamheten kreditkort är betald kan det inte vara försenad betalning eller räntekostnader att oroa sig för. Det finns heller inga bekymmer att en anställd utfärdat ett kontantkort företag kredit kan överstiga det belopp som företaget har givit honom eller henne att spendera. Till skillnad från konsumenten kort med ett godkänt kredit är förbetalda verksamhetstyp kontrolleras av det företag som köpt kortet beloppet. Gränsen är redan fastställts av hur mycket pengar företaget förbetalda till kreditkortsföretaget.

Kontantkort företag kreditkort kan fungera bra för etablerade och nystartade företag. Credit historia är inte en fråga, eftersom kortet är förbetalda av verksamheten. En nackdel med ett förbetalt företag kreditkort är att det inte kan accepteras av alla återförsäljare som vissa bensinstationer och hyrbilsföretag. Det är en bra idé för företag med tanke på kontantkort till forskning i förväg vilka företag som inte kommer att acceptera kortet.

Köpa ett kontantkort företag kreditkort ger vanligtvis ett företag anser kalkylprogram att lista beloppet. De redovisningsprinciper chef kan sedan hålla reda på nätet som anställd spenderar hur mycket om detta är önskvärt. Vissa företag gör inte detta check-up steg, eftersom beloppet redan har betalats ut av företaget, så det förbetalda verksamhet kreditkort är i sig en köpgräns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.