Vad är ett Förlust Begränsning avdelningen?

En avdelning förlust begränsning är en division eller avdelning inom en finansiell institution som har till uppgift att bidra till att minimera mängden förlust i händelse av uteblivna betalningar och utmätningar. Ofta personer som arbetar inom denna avdelning kommer att leta efter sätt att förhindra en standard från att gå framåt på en avskärmning för att undvika ackumulering av extra kostnader till banken eller andra typer av finansinstitut. Lösningen kan ges i form av att arrangera en kort försäljning eller kort refinansiera som kommer att lösa de flesta av de utestående skulder av lånet.

Själva processen för förlust lindring är att undvika avskärmning på lån eller hypotekslån om möjligt. En avskärmning situation är sällan i bästa inteckning företaget eller banken, eftersom utmätningar genererar en betydande juridiska kostnader för att få avskärmningen ordning och att faktiskt ta egendomen. Dessutom kan inga betalningar samlas på fastigheten för en längre tid när processen av avskärmning har börjat. Detta innebär att långivaren betalar kostnaderna för lånet utan att generera några intäkter för att kompensera för dessa nya utgifter eller återstoden betalas på det ursprungliga lånet.

Det är inte ovanligt att banker, bostadsinstitut företag och olika typer av lån företag att driva en avdelning förlust lindring. När en gäldenär börjar långsam i att betala eller går mot en standard situation på grund av en oväntad minskning av inkomster, kommer banken vända situationen över till institutionen. Som ett resultat kommer förlusten lindring avdelning påbörja processen med att leta efter en ömsesidigt fördelaktig lösning på problemet. Således kan både kreditinstitutet och gäldenären dra nytta av arbetet i departementet.

Å ena sidan kommer institutionen syftar till att skydda intressena hos det långivande institutet med hjälp av blankning eller andra strategier för att hålla lånet från att gå till avskärmning. Samtidigt kommer förlusten lindring avdelning skall bistå gäldenären att minimera skador på hans eller hennes kreditvärdighet. Även om ingen av parterna får en fullständig förmånen av det ursprungliga lånet arrangemanget, båda parter förlorar mindre om förlusten lindring avdelning kan framgångsrikt inleda en fungerande kompromiss och undvika avskärmning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.