Vad är en tegel och murbruk företag?

A "tegel och murbruk företag" är en term som används huvudsakligen på Internet för att skilja mellan företag som är baserade enbart på nätet, och de som har en verkliga motsvarighet. En tegel och murbruk företag har ett kommersiellt adress "gjorda av tegel och murbruk" där kunder kan handla ansikte mot ansikte. Företaget skulle också kunna ha en online-närvaro.

Av de många olika affärsmodeller såsom e-handel, företag hem, postorder och tegel och murbruk, det finns fördelar och nackdelar med varje. Vissa typer av företag är bäst betjänt av, eller begära en praktisk bas av åtgärder för att tillhandahålla sina produkter eller tjänster, såsom bilverkstäder och hälsovård, och många företag kan dra nytta utöka denna modell med en online-närvaro. Men innan Internet, en tegel och murbruk företag var standard för nästan alla företag som sålde varor. Idag affärsmodell växer till att omfatta e-handel, i många fall ovan behovet av en kommersiell byggnad tillsammans. Orsaken ligger bakom den största nackdelen av en tegel och murbruk företag: overhead.

Overhead är kostnaden för att göra affärer om en försäljning sker. Kommersiella fastigheter, även hyras, leasas eller köpas tillför betydande administrativa kostnader till en tegel och murbruk företag. Allt annat lika, kostnader för fastigheter, anställda, försäkring och skatter är mycket större för tegel och murbruk än för Internet-baserade företag.

När e-handel var ny, men vissa konsumenter var försiktiga med att göra affärer med företag som inte har ett kommersiellt adress. Detta leder oss till en av de främsta fördelarna med en tegel och murbruk verksamhet: kunden trygghet.

Många konsumenter tror att ett företag inte är så troligt att vika över natten eller försvinna om den har en kommersiell bas för verksamheten. En fysisk skyltfönster med en kundservice disken och verksamhetsansvarig chef serveras den traditionella affärsmodellen. Den största segment av alla populationer togs upp med denna modell. Även om attityden är nästan säkert avkopplande, en tegel och murbruk företag fortfarande sannolikt att dra vikt med vissa konsumenter, även när du handlar online.

yngre generationerna som har vuxit upp med Internet är mindre benägna att ha betänkligheter som e-handel har tillbringat det senaste decenniet byggnaden fast anseende hos allmänheten. Jättar som Amazon och eBay bidragit till att nya affärsmodeller, medan företag som Yahoo! ™ göras virtuellt skyltfönster för företagarna genom att företag som erbjuder nyckelfärdiga lösningar med nästan noll investeringar. Den e-handel affärsmodeller eliminera overhead samband med en tegel och murbruk företag, och gör e-handel vänligare och ekonomiskt genomförbara för nästan vem som helst.

Även om tegel och murbruk affärsmodell säkerligen inte kommer att blekna i det fördolda, har virtuell butik fronter öppnade en ny värld av möjligheter för blivande företagare och kvinnor med stora idéer, men litet kapital. Läs mer om e-handel för att se om denna affärsmodell som kräver lite eller ingen investering är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.