Vad är en social trygghet Avdrag?

begreppet social trygghet avdrag "används i två olika sätt. I den första meningen kan det hänvisa till automatiska avdrag tas från en lönecheck att betala till social trygghet. I den andra meningen, hänvisat till ett skatteavdrag som vissa skattebetalare har rätt att vidta. Båda sinnen är unika för USA, där social trygghet används för att gynna äldre amerikaner och amerikaner med svåra funktionshinder som inte kan tjäna inkomst genom arbete.

I det första avseendet är social trygghet avdrag ett av flera avdrag tas ur en lön under varje löneperiod. I USA, människor betalar skatt i förväg på grundval av beräknade intäkten, eftersom detta tenderar att öka efterlevnaden av skattesystemet. Från och med 202c 7,65% av ett anställdes lön betalas till social trygghet, med en arbetsgivare som ger ett motsvarande bidrag. Social Security avdrag är också begränsade, taket av den gemensamma jordbrukspolitiken regelbundet förändras. Om locket är satt till $ 100. 000 amerikanska dollar (USD), till exempel människor gör $ 100. 000 (USD) eller lägre lön social trygghet för hela sin inkomst, men folk gör över $ 100,000 USD bara den första $ 100. 000 betala sociala USD av sina inkomster.

Människor som är egna företagare förväntas också betala in sociala trygghet, betalar 15,3% av deras inkomst. Erkänner dock Internal Revenue Service att detta kan vara en stor börda för egenföretagare individer, så att folk får ta ett skatteavdrag. En del av sina sociala inkomster dras av från sin beskattningsbara inkomst, vilket minskar skatteskuld. Arbetsgivarna kan också få dra bidrag till social trygghet för löntagarna.

för egenföretagare individer och oberoende leverantörer, kan Social Security avdraget bli extremt komplicerad. Det är en god idé att konsultera en revisor för att bekräfta att det görs korrekt, och för att undvika alltför stora utbetalningar av skatter. En del människor föredrar att få sina skatter hanteras helt av en revisor, under antagandet att kontot arvode är värt de besparingar som kan genereras när skatterna är beredda professionellt av någon som är insatt i alla detaljer i skattelagstiftningen.

Förespråkarna för social trygghet påpeka att när systemet är välskött, betalningar från personer som arbetar finansiera utbetalningar till personer som har rätt till social trygghet, och att regeringen kan också placera betalningar för att generera mer Socialförsäkring. Kritiker tyder på att systemet är ofta inte förvaltades väl, utsätta skattebetalarna till förluster, och att människor kan dra nytta av att få välja bort social trygghet, som inte tar ett Social Security avdrag och att ansvara för att spara pengar på egen hand ska användas för pensionering eller en inkomstkälla vid funktionshinder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.