Vad är en säljarkonto Provider?

En leverantör handlare konto är en tjänst som gör det möjligt för företag att acceptera kredit-och betalkort som betalning för olika typer av varor och tjänster. Leverantörer av denna typ av tjänster har oftast flera alternativ för att debet och kreditkort, från ansikte mot ansikte transaktioner till online-handel lösningar. Kostnader för att stödja denna typ av tjänster variera beroende på typ och märke av kort handlaren som vill behandla och volymen av rörelse som bedrivs av innehavaren av kontot.

Medan bankerna en gång var den främsta leverantören av öppna tjänster, dvs inte längre fallet. I stället tillhandahåller så kallade oberoende säljorganisationer eller ISOs, agera som mellanhand mellan säljaren och de enheter som utfärdar de typer av kreditkort accepteras av handelsflottan. Denna förändring har faktiskt varit positiva för många företag, eftersom den ökade konkurrensen mellan olika ISOs har gjort det möjligt även för små företag att få aggressiv från mer än en säljarkonto leverantör.

Den typiska säljarkonto leverantör erbjuder flera olika tjänster planer. Varje plan omfattar olika typer av behandling elektroniska betalningar effektivt. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för leverantören att erbjuda ett attraktivt paket av tjänster för olika typer av köpmän. Till exempel att en handlare som vill ta emot alla vanliga kreditkort för ansikte ansikte transaktioner kan göra det utan att behöva betala extra för andra former av elektronisk databehandling. Samtidigt, en detaljhandlare som erbjuder varor och tjänster via Internet bara inte nöja sig med en plan som även innehåller ansikte mot ansikte elektroniska transaktioner.

En annan vanlig inställning säljarkonto säljaren i dag är att erbjuda rabatter och stöd som kan ställa leverantören bortsett från sina konkurrenter. Detta inkluderar ofta ut en lägre avgift per transaktion för särskilda kredit-och bankkort typer kort. Vissa leverantörer kommer också att avstå från månatliga service och konto förvaltningsavgifter, om verksamheten ger ett betydande antal transaktioner per månad.

Samtidigt kan erbjuda även kunder nödvändiga försäljningsstället utrustning för att skanna kreditkort och genomföra en transaktion i ett realtid sätt. Det finns även några öppna kreditkort som erbjuder handlarna mindre kontant tillbaka bonusar om de når en lägsta antal transaktioner inom en viss faktureringsperiod. Planer av denna typ uppväga ytterligare avgifter i samband med att acceptera olika typer av elektroniska betalningar.

Arbeta med ett konto leverantören är en uppenbar fördel för olika typer av företag. Förmågan att ta emot elektroniska betalningar för inköp innebär att verksamheten har tillgång till pengar snabbt, ofta inom ett dygn eller mindre. Det finns heller inga bekymmer om att ha en check returneras på grund av otillräckliga medel. Företag som hanterar elektroniska betalningar har också att göra färre resor till banken för att sätta in pengar på företagens konton eftersom medlen från inköp kreditkort elektroniskt deponeras på en daglig basis.

Acceptera kredit-och betalkort också tenderar att öka antalet kunder som nedlåtande ett visst företag. Med fler människor föredrar att göra även små inköp med betal-och kreditkort istället för kontanter, företag som accepterar betal-och kreditkort är mer benägna att dra nytta av impulsköp av kunder än företag som bara acceptera kontanter eller checkar. När den kombineras med bekvämligheten och de ökade möjligheter att generera intäkter, hitta en pålitlig och prisvärd leverantör säljarkonto bara vettigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.