Vad är en regional Property Manager?

En regional egendom chef ansvarar för hanteringen av olika inkomstbringande fastigheter på uppdrag av fastighetsägaren. I större företag, fastighetsförvaltare hantera en region av ägarens egenskaper. Till exempel kan vissa fastighetsförvaltare förvalta samtliga fastigheter som ägs av egendom investerare inom ett län. Storlek och uppgifter som krävs inom dessa yrkesgrupper är direkt relaterad till de behov som ägaren eller investeraren.

Fastighetsförvaltning tjänster är uppbyggda kring ägarens behov. De flesta fastighetsförvaltare ansvarar för finans-och affärsstrategier för investeraren företaget eller fastighetsägaren. De kan övervaka en mängd olika egenskaper, inklusive bostäder, lägenheter, butiker, kontor och industrifastigheter. Uppgifter omfattar ofta kapitalförvaltning, personalledning, marknadsföring och övergripande underhåll av anläggningen.

bostadsbyggnadsföretag förvaltning fokus på bostäder, lägenheter, och mobila parker. Uppgifter ingår här hitta hyresgäster, visar egenskaper, hantering kontrakt och hantera hyresgäst behov. De är direkt ansvariga för att säkerställa bästa, som är mest lönsamma hyresgäster som använder anläggningarna. De måste också hantera uppsägning av hyresavtal och vräkning juridiska frågor.

Kommersiella fastighetsförvaltning fokuserar på anläggningar för företag, som skyltfönster, kontor och industrilokaler. Denna professionella har de flesta samma uppgifter som ett bostadsområde chef, utan också fokuserar på ekonomi i verksamheten. Till exempel kan han eller hon bidrar till att ett företag kommer att vara lönsam i området. Förstå värdet av alla företag är avgörande för en fastighetsförvaltaren framgång.

En regional fastighetsförvaltaren kan också hjälpa investerare att hitta egenskaper som kan vara en god investering för ägaren. Detta kan innebära övervakning fastigheter på marknaden, arbetar med fastighetsmäklare, hantering bud, och även hantera de juridiska aspekterna av transaktionen. Han eller hon hjälper fastighetsägaren att känna den finansiella stabiliteten i fastigheten när som helst. Hans eller hennes uppgift är att se varje fastighet håller högsta vinsten tröskeln för ägaren.

En regional Property Manager kan arbeta för en enskild fastighetsägare eller en stor fastighetsplaceringsbolag. Han eller hon kan arbeta i en ledande befattning, med individuella fastighetsförvaltare för varje anläggning är under honom eller henne. Han eller hon rapporterar till högsta ledningen i investeringsbolaget eller direkt till fastighetsägaren.

En förvaltare behöver använda stor erfarenhet och gott omdöme för att uppnå målen för investeraren. Han eller hon kan ha en examen i företagsekonomi. Vissa är licensierad fastighetsmäklare. En regional Property Manager behöver erfarenhet av att upprätthålla fastigheter. Också viktigt är hans eller hennes förmåga att vara flexibel, kreativ, och ekonomiskt kunniga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.