Vad är en regional Business Manager?

En regional affärsverksamheten är ansvarig för alla kunder inom ett visst geografiskt område. Inom denna region han eller hon är dedikerade till att mötet med befintliga kunder samt hitta och säkra nya kunder. I ett mycket stort företag, kan den regionala affärschef handleder också personal, fungerar som en resurs och ge värdefull insikt för företagsledningen.

Den regionala verksamheten chef finns i en mängd olika industrier. Det är mycket som normalt återfinns på business to business företag, där kunden inte är i detaljistledet. Den primära uppgift är att lösa problem och förbättra kundservicen.

För att bli en regional business manager, de flesta arbetsgivare kräver antingen ett universitet eller högskola i affärs-, finans och ledning. En högskola program är vanligtvis fyra till fem år långa och en högskola program är två till tre år. Den viktigaste aspekten av denna utbildning är förmågan att förstå hur ett företag fungerar och vad som krävs för att göra det framgångsrikt. Ett grepp om gemensam affärspraxis är till stor hjälp när vi letar efter en position som en business manager.

Människor som tycker om att interagera med andra, är naturliga säljare, och har utmärkta kompetens hitta denna typ av anställning givande. Det finns en grad av personlig interaktion som en del av detta ställningstagande som kräver någon som är säker, men ändå bekväma. Muntlig kommunikation, prioritera och försäljningen kompetens värderas högt i denna roll.

Interagera med kunden är en viktig del av rollen. Han eller hon är vanligtvis inblandade i stora försäljningen, förslag och övrig försäljning i samband med diskussioner. I branscher där det är normalt tjänster, regional affärschef leder möten för att granska de alternativ väljer du de villkor och föreslå prissättning. I denna roll är effektiv kommunikation avgörande.

Många regionala näringslivet ledare är skyldiga att övervaka eller hantera grupper av driftpersonal. Antalet individer och bredden på områden som de ansvarar för varierar efter näringsgren. Till exempel kan en regional business manager för en stor kopieringsmaskin företag har en grupp tjänstemän som omfattar leveranser, teknisk support, underhåll och säljare.

Förmågan att fungera bra med ett stort antal människor, lösa problem snabbt och dela information och erfarenhet av att personalen är mycket viktiga. Många regionala företagsledare finner att ytterligare kurser i effektiv kommunikation och företag skriver kan vara till stor hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.