Vad är en praktikplats Tack Letter?

Praktik kan vara fantastiskt sätt att lära sig om områden där du hoppas kunna arbeta professionellt. Även om du gör en praktik i ett affärsområde som du inte har för avsikt att arbeta, du vet aldrig vart vägar de yrkesverksamma du träffar kommer att resa, och du kan träffa några av dessa kolleger eller överordnade igen. Av denna anledning är det viktigt att tacka människor i en praktik tack brev. Detta kommer att bidra lämna ett bestående intryck på de människor du lärt dig från, och kan vara ett sätt att främja din karriär i framtiden.

Vissa människor känner sig lite obekväma att skicka en praktikplats tack brev innan de har faktiskt kvar. För att undvika detta kan du planera att skicka brev om en vecka efter din praktik slut. Låt inte tiden räcka ut för långt, men eftersom du vill att brevet ha störst effekt när folk fortfarande minns vem du är.

Det finns enkla formulär på nätet som kan hjälpa dig att skriva en anständig praktikplats tack brev. Du bör inkludera en grundläggande uttryck av tacksamhet för att få chansen att arbeta med just det företaget eller organisationen. I en andra punkt, gräva i några specifika saker som var mest användbart för dig och diskutera de människor som verkligen lärt dig om yrket eller typ av arbete du var lärande. Ibland är det nödvändigt att skriva mer än ett tack brev, särskilt om en person i synnerhet var oerhört hjälpsam och stödjande, men var inte en del av teamet du arbetat för.

Om din praktik lyckades en sak du kan begära är ett rekommendationsbrev. Helst bör du inte använda tack brev för att denna begäran. Du kan dock använda bokstaven att tacka folk för att ha skrivit en rekommendation för dig. Tack för rekommendationer eller saker typ sa till er kan vara i fokus för ett tredje stycke i ett tack brev.

Vissa människor känner att ett tack brev betyder du försöker för hårt eller är falska. Det är inte nödvändigt att överdriva eller säga saker du inte menar i dessa brev, och det är verkligen en fråga om professionell artighet stället för att fungera i en virtuell sätt. Även om din praktik inte var det mest framgångsrika, kan du tacka fortfarande ett företag för att ge dig möjlighet, och du kan nästan alltid komma med ett par saker du lärt dig som var till hjälp. På så sätt har du bott sann mot dig själv och fortsätter att vara uppfyllda din professionella åtaganden.

Glöm inte att tacka er brevet är det sista intrycket ett bolag kommer att få av er, åtminstone för nu. Se den bokstav du skriver är välskrivet och utan grammatiska fel eller stavfel. Underlåtenhet att noga redigera får radera en tidigare gott intryck chefer hade om dig, som något skulle förstöra den punkt i skrivelsen och praktik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.