Vad är en kändis personlig assistent?

professionella underhållare, idrottsmän, politiker och andra offentliga personer ofta har stora privata och professionella scheman. Att upprätthålla en sådan hög profil och hektisk livsstil kan leda till anställning av åtminstone en kändis personlig assistent. En kändis personlig assistent jobb uppgifter hör att generellt samordna sin arbetsgivare utnämning schema, Fielding inkommande meddelanden, kör rutin personliga ärenden, som biträder kändis under personliga framträdanden och utformningen av den logistiska detaljer utanför staden möten. Ibland kan en välkänd offentlig person får anställa andra assistenter att hantera specifika uppgifter, såsom en personlig kock eller barnflicka, men ganska ofta en kändis personlig assistent blir en heltid mångsysslare till hans eller hennes arbetsgivare.

En kändis personlig assistent genomsnittliga arbetsdag kan börja tidigt på morgonen som sin arbetsgivare börjar en lång dag på jobbet, möten, personlig inställelse och privata förpliktelser. En assistent till en kändis eller offentlig person ofta går med på att underteckna ett juridiskt dokument som hindrar honom eller henne från att avslöja konfidentiell information till någon medan anställda. Den första uppgift en kändis personliga assistent kan utföra en kort neddragning av alla befintliga dagliga möten och åtaganden. En personlig assistent kan behöva ordna med transport till dessa uppgifter eller göra ändringar i schemat efter behov. Många kändis personliga assistenter tillbringar många timmar per dag med sina arbetsgivare, men fortfarande arbetar i relativ obemärkthet. En personlig assistent kan arbeta från ett kontor eller bokstavligen följa hans eller hennes arbetsgivare från möte till möte.

Många av de uppgifter som tilldelats en kändis personlig assistent är långt ifrån glamoröst, men de är oftast avgörande för arbetsgivare. En offentlig person har kanske inte tid i hans eller hennes dagliga schema för att släppa av eller plocka upp kemtvätt, till exempel. En välkänd kändis kanske inte kan ta upp personliga recept från ett apotek eller handla presenter i ett varuhus, heller. Dessa rutinuppgifter blir ofta den dagliga uppgifter som en pålitlig personlig assistent som inte skulle utlösa oönskade media eller fläkt uppmärksamhet. Vissa kändisar får släppa ovanliga krav på sina personliga assistenter, men de flesta uppdrag som personliga assistenter är rutin och till stor del händelselöst.

En idealisk kandidat till tjänsten som kändis personlig assistent kommer att ha lite erfarenhet av att arbeta för högprofilerade kunder, tillsammans med starka organisatoriska färdigheter och förmåga att fungera bra under press. Att arbeta som assistent till en kändis eller annan offentlig person kan ha några intressanta förmåner, till exempel regelbunden tillgång till exklusiva nattklubbar eller restauranger, interaktion med andra välkända offentliga personer och förmågan att bilda nätverk med andra personliga assistenter. Arbetet timmar kan vara mycket oregelbunden, dock, och vissa arbetsgivare kan vara mycket svårt att arbeta för. Några personliga assistenter för professionella underhållare hitta arbete är mycket givande, medan andra säger att lön och förmåner inte motsvarar kraven från jobbet.

Att hitta sysselsättning som en kändis personlig assistent är vanligen genom word-of-mouth, eftersom nuvarande assistenter och deras arbetsgivare ofta söker nya medarbetare för att hantera en ökad arbetsbelastning. Det finns också bemanningsföretag som specialiserar sig på uthyrning trovärdigt och bondable personliga assistenter för högprofilerade arbetsgivare som kräver exceptionellt diskret och motiverade personer som kan hantera de unika utmaningar av positionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.