Vad är en hög risk Merchant-konto?

En hög konto risk handlare är ett bankkonto eller betalningshantering avtal anpassade till en verksamhet som anses hög risk. Hög risk företagen måste oftast betala högre avgifter för handlare tjänster, som kan lägga till sina driftskostnader. Vissa företag är specialiserade på särskilt arbetar med hög risk handlare erbjuder konkurrenskraftiga priser som är utformade för att locka företag som har svårt att hitta en plats att göra affärer.

Företag i en rad olika branscher är märkta stor risk på grund till den typ av industri. Alla vuxna företag med hög risk, som är företag såsom resebyråer, bil uthyrning, samlingar tjänster, juridisk spel, borgensförbindelser och så vidare. Eftersom arbeta med dessa företag kan medföra risker för banker och processorer betalning, de är skyldiga att registrera sig för hög konton risk handlare som har olika avgift scheman än vanliga handelsfartyg konton.

På en bank, är ett konto ett bankkonto som tillåter människor att ta emot betalningar från kreditkort och betalkort. Banken kan också erbjuda ett kontrakt betalningshantering, eller företagsnamnet kan behöva öppna ett konto med betalningar processor som samlar in medel och vägar dem till konto på banken. I fråga om en hög risk handelsfartyg konto, finns det oro för integriteten i fonder, och möjligheten att banken får på kroken om det finns ett problem.

Betalningar till en hög risk köpman kontot anses medföra en ökad risk för bedrägerier. Till exempel kan någon använda ett stulet eller förfalskat kreditkort för att göra inköp, eller en konsument kan använda ett betalkort med tillräckliga medel för att göra något liknande hyra en bil. Detta ökar risken för banken och betalningen processorn, eftersom de måste ta itu med de administrativa nedfallet att hantera bedrägerier. E-handel kan också vara en riskfaktor, eftersom företagen egentligen inte se ett kort avtryck kredit, de tar emot beställningar via Internet, och detta kan upp risken för bedrägerier betydligt.

När en köpman gäller att öppna ett konto i en bank eller betalning processor han eller hon får veta att ansöka om en hög risk handelsfartyg konto. Det är en god idé att jämföra priser, villkor och tjänster på flera höga konto risk handlare produkter innan plocka ett företag att göra affärer med, eftersom priserna kan variera kraftigt och det kan vara möjligt att få en bättre affär med en liten bit av sleuthing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.