Vad är en flykt glidande medelvärde?

Trots MYGLARE bild av yrket, mest framgångsrika aktörerna lager har fått lära sig att leva i det förflutna, nutid och framtid samtidigt. En fördrivna glidande medelvärde (DMA) kan vara ett användbart verktyg för att finna att mångsidigt perspektiv.

glidande medelvärde i allmänhet är tekniska analyser för att avlägsna avvikelser som kallas "buller"-ett rykte eller en händelse-- som kan påverka priset på en aktie på kort sikt. Detta görs genom att kartlägga de framsteg (eller retreat) av ett bestånd under en viss tidsperiod och beräkna ett genomsnitt som slätar ut slumpmässiga variationer.

Till exempel kan en aktiekurs stiga eller falla tvärbrant bygger på ett rykte om att företaget är på väg att säljas, beroende på om den påstådda försäljningen återspeglar en position av styrka eller svaghet. Nästa dag, om att information exponeras som falska, får priset nästan omedelbart justera. Glidande medelvärden utjämna dessa toppar och dalar. Om den båge av en glidande medelvärde diagram passerar antingen över eller under den längre historia av ett bestånd, kan det vara en indikator på den trygghet positiva eller negativa fart.

Problemet med en standard glidande medelvärde är dock att den lever i det förflutna och ofta släpar efter trender. Fördrivna glidande medelvärden att försöka utvidga trenden in i framtiden, baserat på det existerande priset bana. Eller så kan det glidande medelvärdet vara återgått till det förgångna för att ge en längre titt på vad som verkar vara en flyktig erbjuda.

Amatör investerare tenderar att se på marknaden som helhet. En fördrivna glidande medelvärde kan visa att ett visst bestånd kan förväntas fortsätta att flytta uppåt, trots en försvagad marknad, eller tvärtom. Med tanke på den växande internationella sammankopplingen av aktiekurserna har vissa framträdande spekulanter, som Louis Mendelsohn, utvecklas ännu samtidig fördrivna glidande medelvärden för att återspegla effekten av olika internationella marknaderna kan ha på varandra.

Naturligtvis är även de mest komplicerade fördrivna glidande medelvärde diagram bara dödlig, benägen till det nyckfulla framtiden. Även ett lager sägs vara en "mover" kan vara på väg att bli överfallen av en oförutsedd katastrof. Den sprack i prick. bubblan och den dominoeffekt som utlöses av hem bolånekrisen skulle inte ha visat upp på glidande medelvärden beräknade sex månader tidigare.

Men varje verktyg-som de fördrivna glidande medelvärde-som kommer att ställa ut den dagliga ropen från de finansiella marknaderna kan vara användbart om på papperet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.