Vad är en Säker Business kreditkort?

säkrade kortverksamhet kredit är något annorlunda än dess motsats utan säkerhet typ. Med en osäkrad kort, långivare faror mer risk, eftersom de inte kan vara säker på att pengar tas ut på kortet någonsin kommer att betalas. De är ofta ovilliga att utöka denna typ av lån till ett företag om det inte har en utmärkt kreditvärdighet. Tyvärr gör de flesta företag inte börja med mycket av ett kreditbetyg, och om inte kreditkortsföretaget vill ta en risk (och de flesta inte), de är inte troligt att utfärda visitkort kredit och i stället kommer att be ett företag ägaren att ansöka om ett personligt kort, vilket betyder personligen är ansvarig för verksamheten skuld. Alternativet för många företag är att få en säkrad kortverksamhet kredit.

Anledningen till att denna typ av kort är säkrad är därför att den kräver låntagare att inrätta en sparbank konto, som långivaren skulle ha tillgång till om skulderna var obetalda. Folk betalar inte sina räkningar ut från detta konto i de flesta fall, men måste ställa in pengar åt sidan och inte använda den, att bevisa sin kreditvärdighet. Vanligtvis det finns kredit på den säkra verksamheten kreditkort är det belopp som deponeras i sparkonto.

Som många vet som är upprättandet kredit, det brukar kosta mer att använda kreditkort. Företagare kan förvänta sig en säkrad verksamhet kreditkort för att få högre ansökningsavgifter och ränta, och de bör inte bli förvånade om de betalar mer pengar på transaktioner med kreditkort de gör. De får dock, beroende på långivaren, fortfarande uppfyller kraven för gåvor som pengar tillbaka, bonuspoäng eller täta miles flyer. Även om avgifterna är dyrare, några företagare, särskilt de som etablerar eller reparation av kredit, känner de extra kostnaderna är värt det, eftersom ett lån som rapporterar till en kredit byrå kan göra mycket för att förbättra kredit i framtiden.

Många företag uppskattar också innehar en säkrad kortverksamhet kreditkort eftersom dessa kort är så praktisk när det gäller att göra inköp. De kan spåra utgifterna och visa resultatet med en månatlig sammanställning. Företag som ännu inte har kredit för att få en oprioriterad kort kan känna att inte har något kreditkort är en förlust av status som kan reflektera dåligt för deras verksamhet. En företagare kanske inte vill ta en blivande kund på lunch och betala kontant eller med ett personligt kort, eftersom detta kan antyda verksamheten inte är solvent eller inte professionella nog.

Å andra sidan, andra tycker de extra avgifterna för en säkrad kreditkort en nackdel, och det faktum att vissa inkomster av verksamheten måste sitta orörda i ett konto är för högt pris att betala . En bra lösning för dessa människor är att använda en uttagsautomat eller check-kort, som bär en större kredit symbol Card Company. Dessa kan användas i nästan ställen kreditkort används, men de har inte öka kreditvärdighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.