Vad är en Online Merchant-konto?

Internet handlare använda en onlinetjänst säljarkonto att behandla kreditkortstransaktioner online. Ett kreditkort nätverk, som Visa ® eller MasterCard ® ger detta konto genom säljarens bank. Köpmän använda dessa konton att överföra medel till och från kreditkort processorer. De behöver också en webbutik, en gateway, och ett kreditkort processor att komma åt ett Internet-handlare.

olika nätverk måste godkänna den öppna konto. Till exempel, en e-säljare som vill ta VISA ®, MasterCard ®, Discover ® och American Express ®, måste gälla för alla fyra näten. I allmänhet samlar kreditkort processor och har dessa program till de olika näten. Vissa processorer ut en ansökningsavgift för varje nätverk.

Varje bit av ett kreditkort programmet kostar pengar. En bank, kreditkort processor, online säljarkonto leverantör, eller en kombination av dessa företag ger dessa olika bitar. Avgifter består ofta av en uppsättning avgift, månatlig serviceavgift, en gateway avgift och en transaktionsavgift. Transaktionen Avgiften är vanligtvis en procentsats av försäljningspriset. Vissa företag ta ut en minsta avgift om viss försäljningsvolym inte uppfylls varje månad.

Vissa företag, såsom Pay Pal ™ och Google ™, tillhandahålla alla delar som en Internet-säljare behöver för kreditkort. Köpmän som använder dessa alternativ inte behöver ansöka om egna konton online köpman. I allmänhet kan dessa alternativ bättre för mindre handlare som inte har tillräckligt försäljningsvolym att förhandla prisrabatter. Stora handlare tar ibland nytta av dessa program också.

En online handelsfartyg konto fungerar som en länk för kreditkortstransaktioner. Kunder plats en ordning med säljarens kundvagn. Kundvagnar nog att inkludera ett online-gateway som gör det möjligt för köparen att använda ett kreditkort.

gateway ger en säker Internet-anslutning till processorn. Kundens kortuppgifter krypteras innan den skickas över Internet. Detta kan skydda kunden mot identitetsstöld. Handlaren också vinner trovärdighet hos kunden genom att erbjuda säkra transaktioner.

Denna processor skickar en begäran om betalning av kreditkort nätet. Därefter skickar nätverket en begäran om betalning till kundens bank, med andra ord, den som utfärdat kreditkortet. När transaktionen är godkänd, är betalning skickas via nätet handelsfartyg konto till säljarens bankkonto.

Alla företag som deltar under kreditkort processen tjäna pengar för varje transaktion som behandlas. Det är därför Internet handlaren är olika avgifter tas ut varje månad. Säljare kan leta på Internet för online-leverantörer handelsfartyg konto för att jämföra kostnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.