Vad är en Interior Design Association?

Inredning sammanslutningar som bildats av och för yrkesgrupper som arbetar med uppgiften att inredning och utsmyckning. I många fall, sammanslutningar av detta slag ger en rad fördelar för medlemmar, inklusive möjligheter till nätverkande och chansen att delta i samhällsaktiviteter och pedagogiska insatser på ett löpande. En inredning Föreningen kan fungera som en lokal, nationell eller internationell enhet.

Eftersom området inredningen är till stor del oreglerade, ett nationellt förbund kan ofta fungera som ett medel för att främja kvalitetsarbete bland dem som sysslar med yrket. En inredare som vill delta en inredning förening måste följa de normer som inrättats av gruppen för att ansökan ska godkännas. Även efter att erhålla medlemskap måste yrkesverksamma inom föreningen fortfarande uppfyller alla krav som definieras av organisationen på ett löpande. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i suspension och till och med uteslutning från gruppen.

Tillsammans med krav på att alla medlemmar att upprätthålla en hög kvalitets-och affärsetik, en inredning förening kommer att ge privilegier till alla medlemmar i god status. Detta kan omfatta enkla förmåner såsom möjlighet att säkerställa överkomlig sjukförsäkring via föreningen, eller att utnyttja någon annan förmån att organisationen har kunnat säkra för sina medlemmar. För formgivare som arbetar självständigt och har begränsade resurser, kan förmåner av denna typ gör kostnaden för medlemskapet väl värt priset.

En inredning förening är också sannolikt att fortlöpande utbildningsmöjligheter till sina medlemmar. Detta många omfatta regelbundet erbjuder helgkurser som har att göra med någon aspekt av utsmyckning och design, eller seminarier om hur man organiserar och driva ett litet företag. Tillsammans med fortbildning, en inredning förening kan sponsra ett årligt evenemang som tillåter alla medlemmar att samlas för sociala nätverk och undervisning i större skala.

Det är inte ovanligt att en lokal inredning sammanslutning skall ha band till större föreningar. I vissa fall är den lokala organisationen som ett kapitel i en nationell grupp. Detta kan vara särskilt användbart när det gäller att säkra förmåner och resurser för medlemmar, samt att utvidga möjligheterna till nätverk och gå på seminarier knutna till den uppgift av inredningen. När den lokala gruppen har en nationell tillhörighet, är det ofta möjligt för varje medlem att dra nytta av en reducerad medlemsavgift som täcker årlig medlemsavgift i samband med båda nivåerna i föreningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.