Vad är en Interior Design Assistant?

en inredning assistent är anställd av en inredningsarkitekt eller inredning företag som tillhandahåller stödtjänster. Vissa människor använder sådana positioner som del av sin utbildning, att få värdefull erfarenhet när de kan användas när de arbetar som inredare, medan andra har stöd aspekt av inredning fältet och omfattas karriär assistenter. För att bli en inredning assistent måste någon vanligtvis någon erfarenhet och utbildning på området, och vissa skolor och högskolor erbjuder grader eller certifikat för inredning assistenter som kan användas för att öka anställningsbarheten.

Inredning assistenter reser ofta med sina arbetsgivare eller självständigt. De kan göra anteckningar för inredningsarkitekter, mellanslag mäta och samla in information om lediga platser. De arbetar även med leverantörer av produkter, shopping för specifika produkter som begärts av en inredningsdesigner, forska produkt alternativen, och släpps ut specialbeställningar för speciella produkter. Inredning assistenter brukar ha utmärkta kunskaper i försäljare, och att etablera goda relationer med lokala leverantörer av produkter och tjänster för inredning, allt från elektriker att måla butiker.

En inredning assistent inte kan delta i den kreativa processen, men han eller hon kan definitivt vara med i utvecklingen av återgivningar och presentationer. Vissa designers välkomna kreativ input från sina assistenter, särskilt när en assistent är i utbildning för att bli inredningsarkitekt, medan andra inte uppskattar input eller förslag. Precis som inredare kan inredning assistenter är också specialiserade på delområden av inredning, såsom utsmyckning för restauranger, inredning på kontor, eller en mellanstation bostäder till salu av fastighetsmäklare.

Precis som andra assistenter, kan en inredning assistent vara delaktiga i planering, upprättande av en tidsplan och beställa tid för en inredningsarkitekt. De kan också beställa förbrukningsmaterial för kontor utöver inköp för särskilda jobb, och de kan ansvara för uppgifter som att ordna transport, inrättande mötesrum för presentationer och övervaka arbetet på den plats där konstruktionen äger rum.

Många inredning företag anställa flera inredning assistenter som kan utses till särskilda formgivare eller delas av medlemmarna i företaget. Enskilda formgivare kan hyra på en eller flera assistenter som sin praktik expanderar och de konstaterar att de behöver hjälp med administrativa uppgifter och enskildheter i det dagliga arbetet. Vid bedömningen av arbetstillfällen, kan inredning assistenter vill överväga den ersättning som erbjuds, finns fördelar, möjligheter att arbeta med kända designers, och möjligheter till yrkesmässigt avancemang för någon i en inredning assistent position.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.