Vad är bostadsbidrag program?

Bostadsstöd program som genomförs av federala och statliga myndigheter eller ideella organ som bistår låginkomsttagare med boendefrågor. De flesta bostäder stödprogram drivs av den federala regeringen och ges via det amerikanska bostads-och stadsutveckling (HUD). HUD ger även för tillskott till stater att utveckla egna program för bostadsbidrag, som administreras via den statliga, kommunala myndigheter eller ideella organ.

Det finns många olika bostäder biståndsprogram. De flesta av dessa program antingen ge stöd till medborgare som annars skulle ha inkomster för låg för att betala för sitt boende på egen hand, eller bibehålla hyra enheter för låg inkomst, funktionshindrade eller äldre medborgare. Några erbjuda incitament för hyresvärdar eller byggare att bygga mer prisvärda enheter. Det finns även refinansiering program för finansiella svårigheter villaägare. Det finns en stor efterfrågan på bostäder hjälp, och det är ofta långa väntelistor för alla typer av bostadsbidrag programmet.

Förr i tiden var de flesta boende biståndsprogram inriktat på att bygga bostäder som upprätthålls av myndigheterna stadens bostäder. Dessa program har kritiserats för att koncentrera fattigdomen i enskilda bostadsområden och öka rassegregering inom städerna. Den nuvarande trenden går mot att ge stöd genom boende kuponger som kan användas för att hyra bostäder genom den privata marknaden.

De två mest kända typer av program bostadsbidrag är avsnitt 8 kuponger och allmännyttiga bostäder. Med ett 8 § voucher, som också kallas en "bostäder val voucher", voucher innehavare söka hyresbostäder på den privata marknaden. Programmet har vissa normer för acceptabla enheter och skickar en inspektör för att se en önskad enhet uppfyller programmets kriterier. En kupong innehavaren betalar 30% av deras månatliga inkomst i hyra, och kupongen utgör skillnaden och omfattar uthyrning insättning.

För att få en voucher kan familjens inkomst inte överstiga 50% av medianinkomsten, som enligt den senaste folkräkningen, i det område där familjen bor. Lokala myndigheter tilldelas ett begränsat antal bostäder kuponger varje år, och det finns ofta en extremt lång kö till dem.

allmännyttiga bostäder avser hyra enheter som ägs och underhålls av en lokal bostäder myndigheten och utsett för familjer med låga inkomster, äldre eller funktionshindrade. Många offentliga bostadsbyggande hela landet befinner sig i olika tillstånd av förfall. En federal program som kallas Hope VI tilldelas pengar för att återuppbygga och omstrukturera allmännyttiga bostäder utvecklingen. Som ett resultat av många äldre allmännyttiga bostäder flerbostadshus är förstört och ersätts, men ändå oftast med färre enheter, med blandade resultat townhouse stil bostäder. Trots problemen med boende i en offentlig bostadsområde, långa väntelistor är vanliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.