Vad är Rental Property Management?

Uthyrning fastighetsförvaltning avser hantera bostads-eller kommersiella fastigheter. Fastighetsförvaltare arbete för företagen fastighetsförvaltning att förvalta och hyra ut fastigheter ägarna egenskaper. Bostadsfastigheter allt från inredning till omöblerad, städer till landsbygden och lägenheter till hus. Uthyrning fastighetsförvaltning kan innebära att hantera antingen kontor eller industriella lager.

Företag som förvaltar hyresfastigheter till ägarna ansvarar ägaren ett förvaltningsarvode. I de flesta fall är avgiften en procent av hyresintäkterna fått av ägaren. Fastighetsägare väljer att arbeta med fastighetsförvaltare, om de kan göra en bra vinst på uthyrning investeringar. Genom att anställa en uthyrare fastighetsförvaltning, ägaren bor i annan stad eller land och får hyresbetalningar. Många hyra fastighetsförvaltare också hjälpa kunder att hitta hyresfastigheter att investera i.

fastighetsförvaltare varje månad hyror till ägare tillsammans med bokslut och andra handlingar som hänför sig till hyra fastigheten. Hyra fastighetsförvaltning bolagets inkluderar vanligen kontroll hyresgästens referenser, samla hyra, underhåll och reparationer av fastigheten och inspektioner av hyresbostäder tillsammans med redovisning och rapportering tjänster till ägaren. En fastighetsförvaltning företag kan debitera ägaren för reklam kostnader i samband med hyresfastigheter.

Fastighetsförvaltning företag kan annonsera lediga lägenheter online eller i tryckta publikationer. Annonsen kan innehålla fotografier av eller utvändigt för uthyrningen. Om ägaren betalar extra för att göra reklam för sin hyresbostad måste fastighetschef få ägarens godkännande för reklam innan fakturering ägaren för det. Om fastigheten hyra är nybyggda, övervakar fastighetsförvaltning företaget konstruktion leasingavtal och blir ägarnas godkännande eftersom projektet fortskrider.

Uthyrning fastighetsförvaltare måste följa statliga och federala lagar för uthyrning hem och kontor. Fastighetsförvaltare är inte anställda av ägare, utan de anses vara en agent. I många stater, fastighetsförvaltare är fastighetsmäklare eller mäklare, vilket innebär att de har tillstånd att arbeta i fastigheter. I vissa stater har en fastighetschef inte ha en fastighet licens.

Fastighetsförvaltning programvara används av många hyresfastigheter företag idag. Programvaran kan hjälpa till att rädda fastighetsförvaltare tid och öka sin produktivitet, eftersom det kan spåra hyror och annan information på många olika egenskaper samtidigt. De flesta hyresfastigheter programvara är också bekvämt för hyresgästerna eftersom det tillåter dem att göra sina hyresinbetalningar online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.