Vad är Human Resource Outsourcing?

näringslivet, personal outsourcing avser att använda en utomstående tredje part för att hantera personal funktioner för en organisation. Många företag väljer mänskliga resurser outsourcing för att minska den tid och de kostnader som är förknippade med att hantera mänskliga resurser förfaranden internt. Det är ofta fördelaktigt att lägga ut en del av eller all mänsklig verksamhet resurs som ett företag behöver för att upprätthålla personalbehovet.

Det finns en mängd olika företag som erbjuder personalutveckling outsourcing tjänster till andra företag på ett effektivt och billig sätt. Bemanning och företag rekrytering erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive sourcing för nya öppningar, genomföra före anställning säkerhetsprövning, och hantering av löner och ersättningar till anställda. Dessutom finns det specialiserade mänskliga resurser outsourcing företag som erbjuder utbildning, personal och utveckling och team-building tjänster.

Bemanning, anställd, och oberoende företag rekrytering oftast uppmanas att lämna mänskliga resurser outsourcing tjänster till företag inom många branscher. Bemanning och företag anställning ger on-demand-sourcing, rekrytering och anställda förvaltningstjänster. Dessutom bakgrundskontroller och före anställning utvärderingar kan utföras på annan plats. Arbetsförmedlingarna hanterar även uthyrning pappersarbete som är juridiskt nödvändigt att arbeta.

I vissa fall företag utnyttjar bara de tjänster som de finansiella företag som hanterar löne-bearbetning och skatter. Detta ofta tråkiga och rättsligt känsliga aspekt av mänskliga resurser kan ofta skötas bättre av ett entreprenad företag. Lön, avdrag, utgiftsrapporter och skatter behandlas på ett effektivt sätt och betalas ut till anställda som frigör interna personalavdelningar att fokusera på andra viktiga aspekter av personalledning.

Fördelar företag hanterar ofta utläggning av program anställd wellness genom att ge externt stöd för medicinska förmåner och andra hälsorelaterade program. Anställda som är berättigade till förmåner kan arbeta med företrädare för de utlagda förmåner företaget att hantera all oro. Dessutom har många företag erbjuder program anställd bistånd som hanterar rådgivning och stöd till anställda svårigheter.

För det företag som genomgår en period av hög tillväxt eller ändra, dra fördel av en professionell personalutveckling outsourcing är bra för affärerna. Inte bara behandla behoven av on-demand främja tillväxt målen genom placering av utbildad personal, men det låter också för förändringshantering. Mänskliga resurser är en viktig aspekt för att göra affärer, därför kan ofta skötas bättre under övergångsperioder eller tillväxt genom avtal med en ansedd mänskliga resurser outsourcing som kan hantera alla detaljer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.