Vad är Executive Office Administration?

Genomförandeorganet är i allmänhet en person som innehar en högre nivå ställning i ett företag, till exempel en chef eller biträdande chef. Administration tenderar att behoven hos den personen och de behov den verkställande makten skall uppfylla för att göra sitt jobb ordentligt. Vanligtvis översätter verkställande office administration för att ta hand om kontoret behov och en del personliga behov av en hög anställd så att han eller hon kan framgångsrikt genomföra arbetet. Sådana tenderar kan innebära många olika saker.

När människor tittar på ledarutbildning office administration program, de är ofta höra dessa kommer att förbereda dem för att hantera små kontor eller för att ta lägre befattningar som sekreterare eller administrativ assistent . Mängden personal på ett kontor skulle kunna diktera position och ansvar, och en del människor springa en hel kontor med en titel som chefssekreterare. Administration inte nödvändigtvis inneburit att förvalta ett ämbete, som är en viktig distinktion att göra när människor väljer karriär.

I princip all stödpersonal på kontoret av den verkställande utför någon form av verkställande kontor administration. Jobb som kan göras eller uppfyllas dagligen omfatta svara telefoner, med meddelanden och tjänster tillsätts. Varje arbetstagare på kontoret kan använda kortformen för att spela in dikterade brev och skriv sedan dessa, korrekturläser dem, få en underskrift och skicka ut dem. De flesta kontor har också föra register över sin verksamhet, och administrativa assistenter eller sekreterare kan ansvara för att upprätthålla ett filsystem, arkivering alla noteringar och dra ut filer som behövs, eftersom de är skyldiga.

Arkivering eller hur t nödvändigtvis på papper längre, och verkställande kontor administration kan använda flera program näringslivet dator för att upprätthålla vissa poster. Likaså fanns det tidigare svar telefoner och skriva brev kunde ha varit den vanligaste meddelande källa, en person som arbetar i ledande office administration idag kanske text, tweet eller e-post meddelanden till personer inom eller utanför kontoret. Det är fortfarande troligt att personer som ingår i den verkställande kontoret administrativ avdelning kan ha någon direkt kontakt med allmänheten eller med andra i branschen som går förbi kontoret för möten eller att tala med den verkställande makten, och vissa anställda kan behöva hålla störningar för den verkställande om han /hon är inte tillgänglig för besök eller långa möten.

En del av förvaltningen är att se till behoven hos den verkställande makten. Dessa kan bestå av att bibehålla kalendrar för honom eller henne, vilket gör eller ställer in möten och schemaläggning transport och reseplaner behov. Arbetet kan också handla om mer personliga uppgifter som att kommunicera datum och tider med den verkställande familj eller plocka upp saker som kemtvätt.

På den översta delen av "verkställande kontor förvaltningen ledning och de anställda får delta i alla av ovan angiven verksamhet, samtidigt som förvaltningen av kontor och några anställda. Detta kan innebära att de agerar som handledare, har befogenhet att anställa, brand eller disciplin, och de hålla möten eller annan kommunikation med anställda för att hålla kontoret i trim. För alla nivåer av anställda på dessa kontor, är målet att arbeta professionellt och effektivt för att stödja arbetet i den verkställande makten. Kan naturligtvis typ av arbete varierar med varje befattningshavarens titel och typ av företag som kontorist och verkställande är anställda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.