Hur Dollar Stores stanna kvar i verksamheten?

Om det inte vore för dollarn butiker, många av oss aldrig skulle ha överkomliga part levererar, keramiska trädgårdstomtar, säckar med godis från okända källor eller dvd-skivor Med en actionhjälte som vagt påminner om Chuck Norris. Dollar butiker butiker som erbjuder ett utbud av varor för djupa rabatter, även för att känna igen objekt namn märke och kläder. Alla varor som erbjuds i dollar butiker är ett pris, i allmänhet 99 cent eller en dollar.

Men hur dollarn butiker stanna kvar i verksamheten med hänsyn till otroligt låga pris för sitt utbud? Sanningen är att vissa dollarn butiker faktiskt har gått i konkurs eller har konsoliderats med större företag dollar store för att överleva. Andra fortsätter att göra bra, främst på grund av höga konsumentpriser gångtrafik i en galleria eller remsor galleria med en populär lågpriskedja ankare som Wal-Mart eller Target.

En nyckel till en dollar store överlevnad är befogenhet att köpa i bulk. Tillverkare av billigare konsumtionsvaror såsom plastleksaker, leveranser part, pappersvaror och snacks har ofta problem med överskott inventeringen. Köpare för dollarn butiker kan ofta förhandla fram ett avtal direkt med tillverkare till detaljhandel sitt överskott eller föråldrade varor genom platser som Dollar Tree och Dealz. Den grossistkostnaden varje produkt kan vara huggen att bokstavligen pennies om köparen går med på att acceptera bulklaster eller absorbera fraktkostnader.

enskilda ägare dollar store kan beställa sina egna varor genom mäklare som agerar som mellanhänder. Vissa föremål såsom drycker namn märke eller livsmedel som kan kosta nästan en dollar grossist, men de används ofta som lockvaror för att uppmuntra kunderna att köpa andra objekt med ett mycket mer lönsamt pålägg. Få kunder dollar butikerna köp någonsin strikt frågorna på sin ursprungliga inköpslista, så att butiken vinsterna från impuls shopping också.

Dollar butiker stanna även öppet på grund av lägre omkostnader och lönekostnader. Anställda i dollar butiker är ofta över-utbildade för att hantera ett antal uppgifter, ibland samtidigt. En kassör kan också uppmanas att lager hyllor, ta emot försändelser, utföra inventering räknas eller andra uppgifter som tilldelats av butikens chef. Förvaltaren kan också ha att utföra många uppgifter på en gång, även att beställa nya lager och tak ockuperade anställda. Dollar butiksägare kan också spara på fasta kostnader genom att hyra utrymme i mindre önskvärda platser eller att hålla kortare öppettider än andra butiker.

En annan anledning dollar butiker fortsätta sin verksamhet är nisch marknadsföring. När kunderna behöver billiga part levererar eller party, en dollar store i allmänhet erbjuder ett anständigt urval av varor för mindre än en motsvarande butik. Föräldrar shopping för behandling eller små leksaker till sina barn kan spara stora summor pengar genom att handla hos dollarn butiker. Holiday specialerbjudanden också locka kunder som vill hitta ovanliga poster i allmänhet inte bärs av butiker. Trädgårdsmästare och inredare hemmet kan också hitta billiga men dekorativa föremål som lämpar sig för dagligt bruk i högst dollar butiker.

Några dollar butiker misslyckas eftersom kvaliteten på varan är inte acceptabelt att kunder, medan andra drabbas ekonomiskt när en större rabatt butik öppnar i närheten. Dollarn butiker som finns kvar i verksamheten har tillräckligt försäljningsvolym för att täcka kostnaderna för transporter och är belägna i områden där den ekonomiska demografin stöder behovet av en djup rabatt butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.