Vilka är de olika Secret Shopper jobb?

Secret shopper jobb, även känd som arbeten mystery shopper är ett bra sätt att tjäna lite extra inkomst. Hemliga shoppare hyrs av företag att posera som kunder att utvärdera olika aspekter av verksamheten. Hemliga shoppare brukar frilansare, anställd av hemliga shopping företag, hyrs i sin tur av företagsledare som vill ha en opartisk utvärdering av deras tjänster. Dessa jobb är vanligtvis klassificeras av industrin, med de vanligaste jobben finns inom detaljhandeln, restaurang och fält gästfrihet.

Berättigade hemligt jobb shopper är notoriskt svårt att få tag, och söka på nätet kommer att uppenbara många annonser för hemliga shopper jobb som ofta är något annat än pyramidspel. Inga legitima hemliga shopper jobb kommer att kräva en avgift för att få uppdrag, och om en gör, är det bäst att bara fortsätta leta. Många företag kommer att prova hemlig shoppare på försök, för att se kvaliteten på arbetet och uppmärksamma tidsfrister som frilansare ger.

Det finns några olika typer av hemliga shopper jobb. Detaljhandelsanläggning hemlig köpare är särskilt vanliga. På denna typ av hemliga shopper jobb kommer shopper uppmanas att besöka någon form av detaljhandeln, vanligen i uppdrag att köpa ett objekt. De kan också få instruktioner att be en säljare om hjälp, prova på ett klädesplagg i omklädningsrummet, eller utvärdera varor på displayen.

En annan vanlig typ av hemlig Shopper är en restaurang shopper. I denna typ av uppdrag kan shopper uppmanas att besöka en restaurang, beställa en måltid eller en drink, och interagera med waitstaff. Syftet med denna typ av hemlig shoppare jobb är att utvärdera kundservice och ibland kvaliteten på maten.

Det finns några andra, mindre vanliga typer av hemliga shopper jobb. En hemlig shopper kan bli ombedd att stanna på ett hotell eller motell och utvärdera sina erfarenheter. De kan också bli ombedd att kalla en avdelning kundtjänst för att bestämma kvaliteten på tjänsten. I allmänhet, med de flesta av dessa typer av arbeten, kommer den hemliga shoppern uppmanas att samverka med så många människor som möjligt och prova på olika tjänster som finns att få den mest kompletta bilden.

Secret shopper arbetstillfällen i allmänhet inte ger heltid inkomst. En hemlig shopper normalt få ersättning för posten eller köpts måltid, tillsammans med en liten avgift. Ibland kommer shopper inte betalas ett arvode för uppdraget, och kommer bara få ersättning för de kostnader som uppstod på uppdraget. För vissa människor är detta nog för ett incitament för att bli en hemlig shopper, eftersom de vanligen att få behålla det köpta objekt. Det bästa sättet att bli en framgångsrik shoppare, och att fortsätta att få hemliga shoppare arbetstillfällen, är bara att fortsätta att arbeta, att ta kontakter och vände i kvalitetsrapporter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.