Vad gör Mystery Shopping företag gör?

Mystery shopping är företag som specialiserat sig på att tillhandahålla tjänster mystery shopping till sina kunder. Dessa företag kan fokusera på en viss bransch eller intresseområde, eller de kan tillhandahålla tjänster mystery shopping för en mängd olika industrier och företag. Sådana företag är ofta medlemmar i branschorganisationer som främjar normer för hela branschen att se till att tjänsterna hålls på en hög nivå.

Mystery shopping tjänster kretsar kring att skicka ut en person att agera som en "hemlig shopper. "Denna person kommer in i en verksamhet, som sades vara en vanlig kund, och gör ett antal inköp. Hemligheten shopper använder denna erfarenhet för att utvärdera de företag som tillhandahåller feedback om kvaliteten på kundservicen, utformning av butiken, och så vidare. Tanken är att den hemliga shopper kommer att behandlas som en vanlig kund, ge honom eller henne en god uppfattning om hur företaget behandlar verkliga kunder, till skillnad från någon som uppenbarligen in ett företag för att utvärdera den, i vilket fall han eller hon kommer att anges normalt den bästa sidan av de anställda.

Företag kontrakt med företag Mystery Shopping för att tillhandahålla löpande tjänster, eller för ett visst jobb. Dessa företag är antingen bryr sig om deras kundservice, eller vill behålla kundservice normer hög. De betalar företaget Mystery Shopping för att skicka ut hemliga shoppare och avkastning detaljerade utvärderingar av deras bolag, kundservice och produkter. Vanligtvis flera shoppare skickas ut för att få ett brett spektrum av utvärderingar.

Många tycker tanken på att en Mystery Shopper tilltalande, eftersom de får betalt för att shoppa och de får behålla de varor de köper. Tyvärr har ett antal bedragare utnyttjat detta, avgifter för människor att "register" som mystery shoppers, eller tala om för folk att de kommer att få ersättning för inköp och sedan aldrig skära en ersättning check. Människor som vill arbeta som Mystery Shoppers bör se till listorna över företag Mystery Shopping för att hitta seriösa företag med ett gott rykte.

Mystery shopping företagen efter arbetstillfällen i olika inställningar. De anställer ofta folk för varje nytt jobb, inte att upprätthålla en personal shoppare, men pålitlig mystery shoppers kan kontaktas först när ett nytt jobb kommer upp. Det finns inga särskilda jobb krav att arbeta för företag mystery shopping, men hjälper det att ha god kommunikationsförmåga och förmåga att generera en utförlig utvärdering av en upplevelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.