Vad bör jag veta om Prototype Design?

prototyper design är en process med att omvandla ett koncept till en ursprunglig modell. När en uppfinnare har tagit fram de brister och vet vad uppfinningen måste funktionen kan designprocessen började. Typ och syftet med prototypen beror ofta på omständigheterna. Designa en prototyp är ofta som evolutionära . Många prototyp design projekt börjar så enkelt som att bygga en grov modell av produkten med hjälp av kartong, plast och tejp. Mer förväg mönster konstruera modeller som är funktionella, virtuellt eller 3-D prototyper.

Designers, ingenjörer och produktutveckling professionella utveckling måste förstå svagheter och begränsningar sin formgivning, liksom dess starka sidor. Prototyp modeller inte bara att konstruktioner till liv, men också hjälpa andra att bättre utvärdera skapande. Modeller är avsedda att ge människor den information de behöver för att fatta beslut om produkten. Många prototyp formgivare försökte reproducera egenskaper och särdrag i den avsedda utformningen efter bästa förmåga. Kommer dock även de bästa prototyperna kompromissen om slutproduktion design.

Inledningsvis bör prototypen vara så enkel som möjligt. Många människor börjar med att skissa deras koncept med papper och penna, ofta göra flera iterationer av idén som de föreställa sig det. Målet är att bryta tanken ner och göra det så enkelt som möjligt. Mer komplicerade mönster kan kräva användning av mjukvara. När konceptet har fungerat är det redo för den första fasen i prototypen designprocessen. Med idén från befruktningen till en fysisk gott kallas för "att minska sin uppfinning för praktiken. "

Det finns många kategorier av prototyper mönster, däribland beviset på principen, estetiska modell och funktionella prototyper. Beviset för principen är en design modell som bevisar att en komponent, ny produkt eller slutliga systemet fungerar. Denna typ av prototyp bör vara tillräckligt tuff för att visa produktens funktionalitet, men är det inte nödvändigt för just denna modell att kopiera material, visuella aspekter, eller förfaranden tillverkning. Bevis på mönster princip prototyp används ofta för att definiera delar av konceptets alternativ som inte kommer att fungera eller kan till och med behov av ytterligare forskning och utveckling.

Formen studien är en prototyp design som kan ha storlek, utseende och utseende den färdiga produkten, men är inte funktionell. Många bilda studiegrupper prototyp modeller är handgjorda eller maskinkonstruktioner. De flesta är tillverkade av billiga material och inte nödvändigtvis är representativt för struktur, yta, eller färgen på den färdiga produkten. Denna typ av prototyp design skapas vanligtvis för att göra interna beslut om produkten.

Designers använda estetiska eller visuell prototyp mönster när de vill simulera funktioner som utseende, färg och konsistens. Denna modell är inte avsedd att vara funktionella och är ofta använd för foto sessioner, marknadsanalys, eller verkställande recensioner. Funktionell prototyp modeller kallas också arbetsmodeller. De är avsedda för, så mycket som möjligt, för att visa den slutliga modellen, bland annat funktionalitet, estetik, material och andra funktioner. Vanligtvis arbetar modeller skalas ner för att göra dem mer kostnadseffektiva.

En annan metod för prototyp design kallas rapid prototyping. Den omfattar en uppsättning av metoder som utnyttjar tredimensionella datorstödd konstruktion (CAD) för att konstruera modeller eller komponenter. Engineering, marknadsföring och produktion kan delta med produkten från dess utformning. Alla dessa avdelningar har möjlighet att utvärdera produkten tidigt i processen och genom hela produktionen. Denna prototyp design modell gör korrigeringar och ändringar som skall göras till en ringa kostnad och utvecklingstid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.