Vad betyder en Interior Design Business göra?

inredning verksamhet är en firma som specialiserat sig på att hjälpa sina kunder utforma interiören utrymmen i deras hem eller företag. Utformningen av en utrymmena kan innehålla flera aspekter. Därför kan en inredning företag hjälpa kunder med ett antal olika projekt allt från layout till möblering, eller så kan slutföra hela projektet. Det är viktigt att notera att inredningen är helt annorlunda än inredning. Processen av design kräver efter en särskild metod och process, medan dekorera vanligtvis innebär lägre budget arbeten som främst bygger på renoveringar.

Det första ansvaret för en inredningsarkitekt, som får äga sin egen inredning företag eller vara anställda av någon annans, är att träffa sin klient och få en gedigen uppfattning om kundens behov och önskemål. När designer är bekant med kundens mål kommer hon dra preliminära planerna. När en designer formulerar skisser, följer hon de grundläggande principerna om inredning, såsom balans, rytm och harmoni.

Förutom att följa inredning principer, inredningsarkitekter arbetar med funktionalitet ett mellanslag. På samma sätt uppfyller de alltid alla statliga kraven rörande allmän hälsa och säkerhet. Dessa krav innefattar saker koden efterlevs och riktlinjer tillgänglighet. Formgivare som specialiserat sig på miljövänlig utformning kommer att ge extra uppmärksamhet åt miljöriktlinjer och hållbarhet.

När en designer fullbordar sina begrepp, måste han välja material, färger och lacker för att korrekt uttrycka begreppet. Dessutom väljer konstruktören inredning, skåp eller andra millwork och möbler för utrymmet. Ett projekt budget och bygghandlingar krävs för kunden. Projektet formgivaren eller en annan anställd vid inredningen företaget kommer att bistå med dessa poster.

Även en inredningsarkitekt arbetar med ett projekt, kommer han i regel att behöva samarbeta och samverka med en mängd andra designproffs. Vanligtvis dessa proffs specialitet konsulter, såsom strukturella, mekaniska och elektriska ingenjörer. De olika faserna i ett projekt kan kompletteras med en annan person en inredning verksamhet.

De flesta designers kan universell design, men många designers väljer att koncentrera sig på en viss disciplin inom det valda området för bostäder eller kommersiella inredning. Bostäder designers kan specialisera sig på kök och badrum, design för äldre eller flerfamiljshus bostäder design. Kommersiella designers kan specialisera sig på vård design, gästfrihet design, arbetsyta design eller detaljhandel design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.