Vad är storlek Frågor för handbagage?

Flying idag har blivit en svår process på grund av strängare regler och nya avgifter flygbolag. Medan storlek begränsningar för handbagage har alltid funnits, de har förändrats markant under de senaste åren. Kom ihåg att be det flygbolag du ska flyga med att göra dig medveten om de grundläggande storlek frågorna du bör tänka på när man tar handbagage med dig på planet.

Först och främst, kom ihåg att varje plan är skiljer sig från annan, vilket innebär att en plan du flyger på kan vara mycket större eller mindre än din anslutningsflyg eller hemresa. Därför kan en större resväska passar lätt in i handbagage fack ovanför platser på ett plan, men det kan vara för stor för de bagageutrymmen på en annan flygning. Om ditt handbagage inte får plats på de allmänna soptunnorna kommer flygvärdinnorna att tvingas att kontrollera ditt bagage i magen av planet, som får eller inte får göra en extra kostnad.

Även specifikationer varierar mellan olika flygbolag, de flesta flygbolag kräver att din handbagage för att möta de mätningar 22 "X14" x9 "(55x35x22 cm), eller 45 totalt inches (114 cm). Du är i allmänhet rätt att vidta ett handbagage brev plus en personlig objekt, till exempel en handväska eller dator på planet med dig. Men lastutrymme i de allmänna soptunnorna diktera hur mycket handbagage kan placeras in i kabinen på planet, så förstår att du måste kontrollera väskan om utrymmet tar slut.

Ett sätt att undvika en sådan krångel är att hålla din handbagage så liten att den kan få plats under sätet framför dig. Även om detta starkt begränsar den mängd objekt som du kan packa i väskan, kommer det att garantera att du inte kommer att skiljas från dina objekt under hela loppet av flygningen. Hänga in handbagage under sätet framför dig är en bra strategi om du har bara allra nödvändigaste, till exempel en jacka, en bok, toalettartiklar etc.

En annan faktor när förpackning ditt handbagage är din destination. Om du flyger internationellt, tänk på att storlek och förordningar vikt hemma flygplats inte kan vara samma, om reglerna i destinationslandet. Var noga med att ringa i förväg till flygbolagen att kontrollera deras särskilda handbagage regler och krav. Om du tvekar, gå små, och kom ihåg: om det var ett tag sedan du senast reste, dubbelkolla med flygbolaget, eftersom det liten resväska som används för att passa bra på äldre modell flygplan får inte plats på dagens nya modeller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.