Vad är sjukhuset Medicare ersättning?

sjukhus Medicare ersättning avser den summa pengar de amerikanska Medicare-programmet betalar till sjukhus. Fastställandet av vad som betalas är baserat på vilken service som sjukhuset fungerar, och detta oftast inte tar plats på sjukhuset i beaktande. Människor i Topeka eller New York City som har samma typ av hjärtkirurgi kommer att få sina Medicare-programmet betalar samma pris. Medicare avgör vad den anser vara rimlig ersättning för en utförd viss tjänst och betalar därefter.

Sedan 1997 har det skett vissa förändringar i sättet att sjukhuset Medicare ersättning verk. I många fall kommer Medicare inte betala extra om de finner att ett villkor utvecklas på sjukhuset att den berodde på antingen dålig vård eller mänskliga fel. Med andra ord, många förebygga tillstånd som infektioner eller liggsår som orsakar en patient att stanna längre inte leder till extra ersättning för sjukhuset. Vissa är positiva till detta system, och andra gör gällande att den avhåller sjukhus från att ta emot vissa patienter, särskilt medicinskt sköra sådana.

Det finns ett antal sjukhus som har hävdat att sjukhuset Medicare ersättningsnivåer inte är tillräckliga. Mycket lite av de faktiska kostnaderna kan täckas och sjukhus som är skyldiga att vidta Medicare, som så många sjukhus som drivs får klä skott för att försöka verka på mycket låga ersättningsnivåer. Detta kan bestå delvis av de belopp som debiteras till icke-Medicare patienter, och särskilt till dem som inte har någon form av försäkring. Det kan vara en ond cirkel också, för låg medel kan översätta till underbemanning, lägre lön för arbetstagare, och sämre kvalitet för arbetstagare, vilket i sin tur kan leda till fler mänskliga fel eller försummelse av patienter och mindre pengar betalt för människors längre sjukhusvistelser.

En aspekt på denna ekvation men är fastställandet av "faktiska kostnaderna. " Det är ganska lätt att lista ut standardkostnad, men sant verkliga kostnaden kan vara en annan sak. Sjukhus avtal med försäkringsgivare på massor av olika ersättningsnivåer, och dessa olika skalor betala för tjänster säger inte mycket om faktiska kostnaden. Sjukhus Medicare ersättning konstruktioner säkert analys av kostnader på den lägre delen av löneskalan, men det finns också privata försäkringsgivare som inte betalar mycket mer för tjänster.

Ett annat sätt att se på sjukhus Medicare ersättning är att se på Medicare del A, som bestämmer sjukhus täckning för varje patient och varje patients ekonomiskt ansvar. I denna del av Medicare, har en patient att betala ett visst belopp för sjukhusvård, och detta innefattar en avdragsgill mer än $ 1000 amerikanska dollar (USD) och $ 100 USD per dag om sjukhusvistelse är en skicklig sjuksköterska anläggning. Ett av skälen människor ofta köpa kompletterande försäkring via Medicare beror på oro över att behöva betala dessa avgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.