Vad är några tips för Affärsresande?

De flesta av oss förstår att en resa för företagen är mycket olika från att resa för nöjes skull. Även om det kommer troligen att bli tid för sightseeing, shopping och liknande, som affärsresenärer vår huvuduppgift är att företräda bolaget vi jobbar för. Vi måste uppnå de mål för resan. Även om förseningar och missade anslutningar är vanliga vid resor, inom affärsresor dessa kan vara särskilt negativt. Några enkla tips kan hjälpa till att hålla verksamheten organiseras resenärer och på väg att bästa möjliga resultat för företaget.

Spara tid genom att planera framåt för flygbolag protokoll.
Ring före och /eller kontrollera flygbolag webbplatser för uppgifter om storleken på underskottsavdrag på tillåtna väskor och annan information. Till exempel får du genom sökningar snabbare om du följer alla anvisningar som lagring toalettartiklar i klara påsar. Var noga med att komma ännu tidigare än du måste, eftersom det skulle vara mer än pinsamt att missa ditt flyg om du fastnade i trafiken på väg till flygplatsen.

Har allt du behöver för verksamhet i ditt handbagage.
Om du har allt du behöver för verksamheten i din bedriva påse, kommer du att räddas från panik om ditt bagage försvinner eller försenas. Affärsresenärer på kortare resor kan bara behöver en fortsätta. Det kan spara mycket tid eftersom du inte behöver vänta på bagaget karusell. Har en plats i din plånbok eller transport på att lagra alla dina resor kvitton.

Arbetet på planet för att ge dig mer fritid när du kommer.
Har en mapp arbete redo att ockupera din tid på planet. Då kan du belöna dig själv med ledig tid sightseeing, går till en visa eller bara koppla av vid poolen på hotellet. Om du inte kan använda en bärbar dator, se till att få extra pennor och papper samt all information du behöver.

Om du måste ha kontrollerat bagage, packa lätt.
Om du kan helt enkelt inte göra resan med endast ett handbagage, packa bara det du behöver i en vanlig kostym fall. Till exempel kan affärsresenärer finna att ett par skor kan bäras med mer än en outfit och samma par kan arbeta med både affärs slitage och festkläder. Tänk på kläder du behöver för varje dag och packa bara det plus dina tillbehör, toalettartiklar och kanske en bok att läsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.